O primavara cu Impro’Velo’City

Afis Impro'Velo'City

Centrul Cultural Artidava vă invită vineri, 4 aprilie, începând cu ora 20:00, la show-ul de improvizaţie al trupei „Impro’Velo’City”.

 

 

 

Trupa „Impro’velo’city” s-a format în 2013, la iniţiativa tânărului actor Antonio-Tadeus Mincă (colaborator al Teatrului Masca, din Bucureşti), care şi-a adunat câţiva colegi de breaslă la fel de tineri şi de dăruiţi, pentru a construi o trupă de improvizaţie inedită, inovatoare, imaginativă şi plină de avânt.

 

 

 

Trupa are în componenţă 6 actori, după cum urmează: Ştefania Antonescu, Viorela Diac, Ana Maria Iordache, Mihaela Puiu, Antonio-Tadeus Mincă şi Adrian Rădulescu, „acompaniaţi” de Tudor Sicomaş, care asigură sunetul spectacolului.

 

 

 

Fiecare dintre aceşti tineri artişti au grijă ca, la fiecare spectacol „Impro’velo’city” să-şi încânte publicul cu umor de cea mai bună calitate. Jocurile de improvizaţie pe care le propune trupa sunt uşor de recunoscut pentru consumatorii obişnuiţi ai teatrului de improvizaţie. Spectacolele trupei sunt caracterizate de suflul tineresc şi energia debordantă, alături de pasiunea şi entuziasmul depuse de talentaţii protagonişti.

 

 

 

Vă invităm şi vă aşteptăm cu drag la o imensă porţie de râs, la o gură proaspătă de voie bună, astfel încât să vă delectaţi cu rafinatele arome de umor şi cu zefirul talentelor unor tineri artişti frumoşi (la figurat, căci la propriu rămâne să vă convingeţi singuri). Avem liber la distracţie şi improvizaţie.

 

 

 

„O primăvară cu Impro’Velo’City”

 

Vineri, 4 aprilie, ora 20:00

 

Centrul Cultural Artidava – strada Henri Coandă, nr. 38 (în apropiere de Hotel Minerva)

 

Intrarea este liberă, dar orice donaţie în folosul artiştilor poporului este binevenită.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.