O deratizare cu adevarat eficienta

deratizare bucurestiAtunci cand vine vorba despre o lucrare de deratizare impotriva soarecilor sa sobolanilor, toti incercam sa gasim cea mai eficienta metoda. Pentru a fi sigur ca gradul de eficienta va fi unul ridicat este important sa alegi serviciile oferite de o firma de deratizare profesionala.

Serviciile oferite de firmele de deratizare din Bucuresti

Daca locuiesti in capitala si ai nevoie de servicii de deratizare in Bucuresti, trebuie sa stii ca in mediul online exista peste 20 de companii care ofera servicii din sfera DDD.

Preturile pe care le aplica aceste firme de deratizare din Bucuresti variaza foarte mult in functie de gradul de infectare, dar si de marimea spatiului in care se face interventia. Asadar, costul nu poate fi estimate inainte de a afla mai multe detalii despre spatiul contaminat.

Procesul de deratizare aplicat de firmele profesionale

Procesul de executare al lucrarilor de deratizare incepe prin analizarea spatiului contaminat. In acesta etapa este analizat gradul de infectare al spatiului, dar si marimea acestuia.

In ceea ce priveste substantele utilizate pentru exterminarea rozatoarelor, cele mai multe firme aleg substantele toxice in stare solida, cu efect intarziat. Acestea sunt cele mai eficiente solutii de deratizare, deoarece daca rozatoarele ar manca substanta toxica si ar murii langa, ceilalti daunatori prezenti nu ar mai manca din locul respective.

Aceste substante trebuie plantate in niste cutii special create, in care soarecii si sobolanii pot patrunde sa manance, fara a fi intr-un spatiu deschis, nesigur pentru ei. Chiar daca spatiul contaminat este unul destul de mare, substantele toxice sunt plasate pe margini, acolo pe unde migreaza daunatorii sau in jurul spatiilor in care exista surse de hrana.

Eficienta lucrarii de deratizare nu depinde in totalitate de firma prestatoare, ci si de client care trebuie sa curate spatiul, fara a lasa surse de hrana din care rozatoarele se pot alimenta. Asadar, curatenia este cea care ajuta cel mai mult procesul de deratizare si mai apoi, substantele toxice cu efect intarziat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.