Nunta perfecta se bazeaza pe detaliilor

In viata, detaliile fac totul si pot sa transforme o zi perfecta intr-una neplacuta, sau invers. Atunci cand vorbim despre nunta, totul capata o alta valoare. Cand organizezi un astfle de eveniment, este bine sa tii cont de fiecare detaliu si sa te asiguri ca orice s-ar intampla, ai raspunsul corect.

Iata, asadar, cateva detalii foarte importante, de care trebuie sa tii cont:

  • Asigura transportul tuturor invitatilor. Este bine sa stii cu ce anume vine fiecare invitat la nunta si sa ii asiguri fiecaruia transportul pana la restaurant. Daca invitatii sunt din alt oras nu este necesar sa le asiguri transportul din oras pana la tine, insa de la gara, sau de la autogara, trebuie sa le asiguri un mijloc de transport.
  • Meniul, un detaliu esential. Gustul poate sa decida intre o nunta perfecta si una mai putin perfecta. Daca meniul de nunta este unul delicios, atunci invitatii isi vor focusa atentia asupra altor detalii. Daca meniul nu este unul reusit insa, atentia acestora va fi focusata strict asupra meniului, iar nunta va fi un dezastru. Inainte de a alege un meniu incearca sa gusti si sa te asiguri ca acesta este cat se poate de bun.
  • Scaunele, un alt detaliu foarte important. Sunt simple detalii, insa scaunele pot face diferenta intre o nunta perfecta si una comuna. Evita sa acoperi scaunele cu o panza alba, legata cu o funda si incearca sa alegi ceva iesit din tipare. Nu te baza doar pe culoarea fundei, ci si pe culoarea panzei cu care acestea sunt acoperite.
  • Darurule pentru invitati. La orice nunta se ofera daruri pentru invitati, denumite marturii. Acestea nu trebuie sa lipseasca de pe masa si trebuie sa fie cat se poate de reprezentative pentru ceea ce reprezinta cei doi miri. Mutli invitati colecteaza marturiile de la nuntile la care merg, asadar, trebuie sa le dai un motiv perfect sa isi aminteasca de nunta ta. Opteaza pentru un pachetel care sa contina ceva ce va dainui peste ani, cum ar fi un magnet de frigider, sau o decoratiune eleganta.
  • Nu uita sa multumesti. Dupa nunta, multumeste-i fiecarui invitat in parte pentru ca a venit. Este un gest frumos, care va fi cu siguranta apreciat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.