Nunta ideala cu un decor de vis – Adam’s Events

Desi rochia de mireasa este cel mai important element al unei nunti, decorul nu trebuie sub nicio forma neglijat  si trebuie pus la punct pana la cele mai mici detalii, deoarece invitatii cu siguranta il vor observa. Succesul sau esecul unei nunti poate fi influentat intr-o mare masura de decorul ales sau de paleta cromatica predominanta, asa ca este foarte important sa acordati o atentie deosebita decorului si modului in care acesta se asorteaza cu florile sau cu rochiile domnisoarelor de onoare . De la aranjarea meselor si a spatiului pana la aranjamentele florale, totul trebuie sa se imbine armonios pentru a crea o imagine de ansamblu completa si coerenta.

decor pentru nunta

Adam’s Events este un restaurant de nunta in Cluj si propune trei idei indraznete pentru un decor deosebit, care sa va inspire:

Decorul minimalist – este ideal pentru o nunta moderna, iar in acest fel puteti combina o culoarea predominanta care sa se regaseasca in mai multe aranjamente florale, fara a incarca prea mult spatiul disponibil. O astfel de combinatie da impresia de un spatiu fresh, destins.

Decorul vintage glamour – cei care isi doresc o nunta unica pot opta pentru un astfel de decor deoarece reprezinta o alegere indrazneata, combinandu-se detalii metalice cu obiecte vintage. Important este sa nu se aglomereze prea mult decorul cu elemente vintage, ci sa adaugati doar cateva, pentru un plus de eleganta.

Decorul country chic – pentru a obtine un stil country chic care sa impresioneze, se poate opta pentru combinarea lemnului natural cu cateva culori pastelate, care sa domine intreg decorul. Culoarea alea se poate regasi atat in decoratiunile de pe masa, cat si in aranjamentele florale.

Comentarile sunt inchise