Noul acid hialuronic Juvederm Volie – Dermavision

Ultima noutate in materie de tehnologie si tehnica de rejuvenare si cosmetica anti-aging este reprezentata de Juvederm Volite, primul produs injectabil destinat imbunatatirii aspectului calitatii pielii. Juvederm Volite este acid hialuronic de hidratare pe termen lung din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan (unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume) si doar o singura injectare este suficiente pentru un ten vizibil intinerit si proaspat.

Acest produs nou a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.

tratament juvederm volite

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Efectul revoluționar al acestui Acid Hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care și aceasta ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării. Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

Pentru a beneficia de efectele miraculoase ale tratamentului Juvederm Volite, clinica dermatologica Dermavision din Cluj vas ta la dispozitie cu cele mai noi solutii pentru pielea dumneavoastra.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.