Noua moda in lumea cafelei – cafeaua pe care o mananci!

Te-ai aflat probabil de multe ori in situatii in care ai vrea sa te bucuri de energia si gustul delicious pe care ti le ofera cafeaua buna, dar nu aveai timp sa stai sa degusti o ceasca de cafea. Batonul de cafea 100% natural Edible Coffee, inventat de cei de la Coffee Pixels este Solutia perfecta pentru oamenii activi care au nevoie de un boost de energie in aventurile lor. 

Ce este Edible Coffee Bar?

Coffee Bar

Este cafea. Este cafea dar in forma solida… Este facut din cafea, are gust de cafea si are efectele unei cesti de espresso, dar mai bine. Edible Coffee Bar este facut din boabe de cafea 100% Arabica, macinate extreme de fin si amestecate cu unt de cacao si cu alte cateva ingrediente 100% naturale pentru a face un baton miraculous de energie delicioasa.

Un singur baton iti confera energie timp de patru ore, si are o concentratie de cofeina naturala cat o ceasca de espresso. Pentru ca este conumat in stare solida, cofeina se absoarbe mai incet in organism, si de aceea efectele energiei dureaza mai mult decat daca ai fi baut o cafea normala. In plus, forma ermetica a batonului de cafe ail face usor de luat cu tine peste tot. Edible Coffee Bar poae fi partenerul tau de aventura, chiar daca esti pe munte, in avion, pe bicicleta, sau oriunde te poarta imaginatia. Nu trebuie sa ai espressor sau aparat de cafea, poti doar s ail scoti din buzunar sis a te bucuri de boos-ul de energie si de gustul delocios pe care ti-l confera.

Un alt beneficiu al batonului de cafea facut numai din ingredient naturale este efectul benefic pe care il are in organismul tau. Bogat în antioxidanți polifenol și flavanol, batonul de la Coffee Pixels mareste sanatatea celulelor creierului, ducand la o mai buna concentrare, memorie și invatare. Prin stimularea productiei de energie celulara, celulele sunt mai vitale isi pastreaza tineretea, acest process avand ca effect chiar combaterea cancerului.

Deoarece batonul de cafea Edible Coffee este facut din intreaga ciresa de cafea, batonul este bogat in fibre și polifenoli, care sunt responsabili pentru un microbiom intestinal sanatos, imbunatatind digestia.

Facut numai din ingredient 100% naturale

Boabe de cafea – un ingredient delicious si plin de energie. Batonul de cafea este produs numai din cafea de specialitate, proaspat prajita, iar broducatorii boabelor de cafea sunt lucratori inalt calificati care sunt platiti corect pentru munca depus, astfel fiind chiar mai bine decat fair-trade.

Cascara- o explozie de antioxidanti. Invelisul boabelor de cafea numit cascara, este a doua cea mai mare sursa de antioxidanti dintr-un aliment din lume, depasita numai de Dragon`s Blood.

Unt de cacao – optimizeaza aportul de nutrienti. O sursa sanatoasa de grasimi care incetineste rata de absorbtie a cofeinei, conducand la o transitie mai usoara și ajutand la absorbtia antioxidantilor in organism.

Bucura-te de energia pe care ti-o da batonul de cafea Edible Coffee, stiind toate beneficiile pe care le aduce organismului tau. In plus, pachetul ergonomic il face usor de luat cu tine in toate aventurile tale!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.