Noua metodă de recondiționare a ecranelor curbate. Vezi cum arată un dislpay înghețat la -180 de grade.

Despre înlocuirea sticlei prin criogenizare

 

Noile ecrane ale telefoanelor par desprinse din altă eră. Tehnologia de display a avansat enorm în ultimii 20 de ani ajungându-se de la ecrane TFT mici, groase și slab caltative, la ecrane 4k cu o densiatete de pixeli uriasă și mai subțiri decât o foaie de ceapă.

Odată cu ele și tehnica de a le repara s-a modificat complet. Inlocuirea touchscreen-ului pentru un ecran din 2008 presupunea simpla încălzire, îndepărtare și apoi reatasare a unei noi componente, acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Înlocuirea ecranelor Edge se poate realiza doar prin criogenizare la -180 de grade. Da, ați citit bine, înlocuirea sticlei pentru aceste ecrane presupune înghețarea acestuia la o temperatură extrem de scăzută. De ce? Doar in acest mod, adezivul dintre sticlă si display devine casant iar separarea lor se poate face în condiții de siguranță.

BITS Service GSM este unul dintre puținele centre de reparații din România ce dispun de un laborator profesional de recondiționare a sticlelor. Iată ce spun ei despre acest procedeu:

www.bitsservicegsm.ro

 

” Noi, la BITS Service, putem înlocui sticla sau touchscreen-ul pentru 95% dintre telefoanele comercializate pe piața din România.

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlate și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

Procesul de separare a sticlelor sparte de pe display se realizează prin criogenizare la -185 de grade. La această temperatura adezivul dintre sticlă și display devine casant iar tehnica avansată ne permite să realizăm tot pocesul în 45 de min. iar rezultatul este 100% perfect.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi.”

 

Așadar, dacă aveți nevoie să înlocuiți sticla telefnului dvs. vă recomndăm să apelați la un Service Profesional ce dispune de un laborator de laminare astfel aveți siguranța că operațiunea va fi efectuată conform standardelor si telefonul dvs. va fi în continuare în parametri optimi.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.