NOU! Acum poți verifica statusul reparației telefonului tău cu doar 2 click-uri. Vezi cum funcționează sistemul celor de la BITS Service GSM

bits service gsm

 

 

Telefonul este acum asistenul nostru personal de buzurar și ne este foarte greu să renunțăm la el chiar și pentru perioade mici de timp. La noi 80% dintre reparații sunt finalizate cu succes în aceeași zi, dar mai sunt si 20% dintre cazuri în care interveția necesită o atenție specială. Să recunoaștem… nimănui nu îi face plăcere să sune abuziv pentru a afla momentul în care telefonul este gata dar nevoia ne poate împinge uneori să facem asta.

Noi avem o soluție prin care să combatem astfel de situații și venim în susținerea clienților noștri cu un sistem de verificare a statusului on-line.

bitsservicegsm

Cum funcționeaza?

 

La plasarea dispozitivului în service, va fi emis un formular de intrare unde vor fi notate detaliile dispozitivului, defectul reclamat și datele de contact. Odată ce fișa de intrare este finalizată, primiți un SMS pe numarul de contact care confirmă preluarea în service.  În același timp, sistemul generează un cod unic format din 5 cifre și numere aleatorii pe care il puteți găsi în SMS-ul primit dar și in formularul de intrare in colțul din dreapta.

 

Cum folosec codul?

Odată generat, codul este activ și valabl. Pentru a verifica statusul trebuie sa accesați secțiunea de Verificare Status de pe site-ul nostu www.bitsservicegsm.ro/verifica-status-reparatie sau îl puteți de asemenea introduce în secțiunea Verificare status din aplicația noastră BITS GSM – disponibilă pe Magazin Play.

După ce introduceți codul vă va fi afișat un formular în care găsiți toate informațiile necesare cum ar fi datele de identificare ale dispozitivului, prețul final al reparației, indicativul tehnicianului căruia i-a fost asociată intervenția, data și ora estinată pentru finalizarea reparației, informații suplimentare constatate de către noi și dacă telefonul este încă în lucru sau a fot reparat.

Așadar sperăm că v-am făcut viața puțin mai ușoară și că o să vă bucurați de acest nou sistem. De asemenea primim cu drag sfaturi și idei despre ce am putea să vă facem și mai bucusoși!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.