Nomade Communication – partenerul media al evenimentului aniversar organizat de Camera de Comert Britanico – Romana

Agentia de comunicare si PR Nomade Communication a fost partener media in cadrul evenimentului care a marcat aniversarea a 20 de ani de activitate ai Camerei de Comert Britanico – Romana (BRCC) pe piata din Romania. Evenimentul 20 Years Summer Anniversary Party by the Pool a fost organizat in luna iulie pentru a celebra 2 decenii de colaborari eficiente si prospere intre comunitatea de afaceri din Romania si cea din Marea Britanie.

Petrecerea aniversara a inceput cu discursul sustinut de Charlie Crocker, CEO – BRCC, care a punctat deschiderea si profesionalismul mediului de afaceri romanesc in crearea numeroaselor oportunitati internationale de business. In egala masura, aceasta a adus un omagiu fondatorului Camerei de Comert Britanico – Romana, a carui efort a facut posibil comertul bilateral si investitiile intre cele doua comunitati. Evenimentul l-a avut alaturi pe Excelenta Sa Paul Brummel, fostul Ambasador al Marii Britanii in Romania, care a subliniat cooperarea eficienta dintre cele doua tari si onoarea de a fi ambasador in Romania.

Nomade Communication a asigurat comunicarea eficienta a evenimentului in presa din Romania. In egala masura, s-a implicat in elaborarea strategiei de promovare a evenimentului si a asigurat implementarea acesteia din momentul lansarii si pana la finalizarea sa. Prin aplicarea celei mai potrivite strategii de promovare a unui eveniment, Nomade Communication, alaturi de echipa BRCC, a generat expunerea necesara care a dus la prezenta a 150 de invitati si parteneri.

Contributia agentiei in cadrul evenimentului s-a concretizat si intr-un voucher in valoare de 600 euro care include servicii de comunicare si PR acordat pentru tombola organizata de catre BRCC. Credem in sprijinirea mediului de afaceri romanesc si in importanta unei participari active in cadrul unor evenimente de referinta atat pentru comunitatea de business din Romania, cat si pentru cea internationala, afirma Adriana Cocirta – Owner Nomade Communication. Speram ca, prin intermediul acestei contributii, inca o companie sa beneficieze de acces la servicii personalizate de comunicare cu ajutorul carora sa isi indeplineasca obiectivele de comunicare si de afaceri.  

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.