Noile Proiectoare cu LED SMD de la LEDONE

Disponibile in peste 200 de modele , proiectoarele cu LED de la LEDONE acopera orice necesitate a consumatorului casnic , comercial sau industrial. Fie ca ai nevoie de un proiector cu LED cu senzor pentru a ilumina usa de la intrare sau gradina , sau ca ai nevoie de un proiector cu led crepuscular care se aprinde doar atunci cand nivelul de iluminare exterioara scade sub un anumit nivel stabilit de tine suntem aici sa iti raspundem cu cele mai performante proiectoare cu leduri existente pe piata.

10w-proiector-led-senzor-smd-v-tac-alb-rece-6000k

Consumatorul comercial ( iluminare led cladiri , baruri , restaurante , magazine de prezentare) va gasi in oferta LEDONE o multitudine de alegeri la cele mai ieftine preturi de pe piata. Acestia vor putea obtine importante reduceri de cheltuieli fixe si vor deveni in acest fel mai competitivi fata de concurenta. De asemenea clientii vor iubi noua iluminare LED cu proiectoare.

 

30w-proiector-led-v-tac-premium-reflector-alb-cald-3000k

Nu in ultimul rand iluminarea LED industriala cu proiectoare LED industriale a ajuns la cele mai inalte rate de eficienta energetica. Iluminand cu LED halele din fabrici , zonele exterioare , parcarile sau depozitele , veti beneficia de peste 50.000 ore de functionare si 3 ani garantie , in acelasi timp reducandu-va factura de energie electrica consumata cu iluminarea cu minim 50%. Investitia in tehnologie de iluminare LED , chiar daca nu este neaparat ieftina la inceput , se amortizeaza intre 1-2 ani , dumneavoastra putand folosi pentru urmatorii 5-10 ani aceste proiectoare cu LED performante.

Alegeti unul din cele 200 de modele disponibile aici.

 

150w-proiector-led-v-tac-premium-corp-gri-smd-6000k

LEDONE este distribuitor pentru proiectoare LED V-TAC , Proiectoare cu LED Optonica , Proiectoare cu Leduri Ultralux , Proiectoare LED NVC

Comentarile sunt inchise