Noile colectii de obiecte sanitare de la Ideal Standard

Connect Air

Colectia Connect Air uimeste prin reinterpretarea moderna a stilului minimalismt. Gama a fost proiectata pentru a da un plus de eleganta si functionalitate baii. Marginile subtiri si liniile moi de proiectare creeaza un mediu armonios. Connect Air ofera mai multe optiuni de lavoare, vase WC si bideuri plus accesoriile necesare montarii acestora. Obiectele sanitare pot fi montate la perete sau supendat, in functie de dorintele utilizatorilor.

Vasele WC din aceasta colectie sunt echipate cu tehnologia de spalare AquaBlade. Implementat de Ideal Standard acest atribut confera, pe langa un placut aspect estetic, un nivel superior de igiena , mai putini stropi si reducerea zgomotului. AquaBlade, permite spalarea vasului din partea superioara a acestuia, asigurand astfel curatarea intregii suprafete interioare fara a lasa margini greu accesibile nespalate.

 

Tonic II

Creata de Ideal Standard, colectia Tonic II reprezinta o categorie de solutii versatile avand optiuni ce functioneaza perfect in orice tip de baie. Colectia supla, eleganta si vioaie, combina un design contemporan cu tot ceea ce inseamna tehnologie inovatoare. Tonic II repezinta in fapt o gama larga de modele de obiecte sanitare care va permite sa personalizati si sa creati baia perfecta. Cea mai recenta tehnologie este integrata in fiecare produs.

Gama Tonic II a fost creata de agentia de design ARTEFAKT. Proprietarii, Achim Pohl si Tomas Fiegl, sunt pasionati de elaborarea solutiilor de baie care sa functioneze pentru cerintele fiecarui individ. Versatilitatea gamei este prezentata prin diferite optiuni pentru baile mari, mici si de oaspeti.

Lavoar stativ DEA

Lavoarul stativ Dea se remarca printr-un design special, dar si o excelenta functionalitate. Este de departe un produs modern, cu o geometrie care cucereste de la prima privire. Lavoarul stativ Dea intruchipeaza angajamentul Ideal Standard de a crea o utilizare perfecta a spatiului baii.

Baile de lux sunt cunoscute pentru indeplinirea standardelor inalte in design si creativitate, dar adesea scad din punct de vedere al utilizabilitatii. Nu este cazul si in privinta acestui lavoar special, care reuneste atat forma, cat si functia pentru a crea experienta sublima in baie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.