Noi switch-uri Ethernet Gigabit cu porturi cu prioritate dedicată de la Advantech

Rom Devices, partener oficial Advantech in Romania, anunta lansarea a două noi switch-uri Ethernet Gigabit, cu 5 şi 8 porturi: EKI-3725 şi EKI-3728. Aceste noi switch-uri sunt primele switch-uri industriale de pe piaţă cu porturi dedicate – porturi VIP. Ele au un consum de energie electrică redus până la 60%, au funcţii de diagnostic inteligente, fiind astfel soluţia ideală pentru aplicaţii în automatizări industriale, cum ar fi de exemplu staţii de taxare sau sisteme de supraveghere CCTV.

Switch_Ethernet_Advantech

Porturile dedicate reprezintă o caracteristică nou dezvoltată a switch-urilor Ethernet industriale şi aşa cum şi numele sugerează, switch-ul prioritizează traficul prin aceste porturi şi redirecţionează datele mai puţin importante către porturile rămase. Această caracteristică este în special utilă pentru aplicaţiile care necesită bandă largă cum ar fi transmisiile video.

Funcţiile de diagnostic inteligente reprezintă calea cea mai simplă de a descoperi orice eroare în sistem fără a mai fi necesară o analiză minuţioasă asupra porturilor. Un led foarte vizibil va informa persoana responsabilă că a apărut o eroare de conexiune, permiţând intervenţia rapidă, minimizând astfel  timpul de nefuncţionare.

Cum facturile de energie cresc în fiecare zi, contează orice consum redus de energie electrică. Noile switch-uri EKI din seria 3000 au funcţii avansate de economisire a energiei ce reduc consumul până la 60%. Noile switch-uri se încalzesc mai puţin decât vechile switch-uri EKI de la Advantech.

Cu ajutorul switch-urilor EKI din seria 3000 utilizatorii beneficiază de transfer de date de mare viteză (Gigabit). Aceste switch-uri sunt potrivite pentru aplicaţiile speciale de transmisie video de înaltă definiţie.

Pentru aplicaţiile care nu necesită transfer de date de mare viteză (Gigabit), dar care necesită porturi dedicate, consum redus de energie sau funcţii de diagnosticare rapidă, Advantech a lansat de asemenea switch-urile EKI-3525  şi EKI-3528, switch-uri cu o viteză de 100 Mbps in reţele Ethernet.

EKI-3525 şi EKI-3528 sunt switch-uri din noua generaţie de switch-uri Ethernet cu tehnologie green pentru consum redus de energie. Aceste switch-uri au posibilitatea de a reduce automat consumul de energie prin detectarea stării conexiunii şi prin determinarea lungimii cablului Ethernet. Sunt proiectate cu 1 sau 2 porturi VIP, porturi dedicate, pentru a se putea aloca lăţimea de bandă optimă pentru trafic. Utilizatorii pot avea performanţe ridicate pentru transferul de conţinut multimedia.

Switch-urile EKI-3525 şi EKI-3528 au o carcasă compactă din metal/plastic (cu grad de protecţie IP40) special proiectată pentru medii industriale cu praf. Domeniul extins al tensiunii de alimentare (8.4-32.4 Vcc) permite switch-urilor să funcţioneze în zone cu fluctuaţii de energie sau în medii industriale dificile. Switch-urile sunt  echipate cu alarmă, iar în cazul unui eveniment (lipsă alimentare sau întreruperea conexiunii), LED-ul integrat va activa alarma pentru notificarea administratorului de reţea.

Switch-urile industriale Ethernet de la Advantech au o garantie de 5 ani. Aceste switch-uri sunt disponibile imediat. Pentru detalii vă rugăm contactaţi ROM DEVICES SRL, partener oficial Advantech in Romania  sau vizitaţi magazinul online www.e-advantech.ro.

Compania Advantech a fost  fondata in anul 1983. Advantech ofera sisteme integrate, software si hardware, sisteme embedded, echipamente pentru automatizari si comunicatii industriale, solutii IT&C industriale pentru o gama larga de aplicatii intr-o gama diversa de industrii. Advantech este partener autorizat Intel® si Microsoft®. In 2008 si 2011, Interbrand, firma de renume mondial de consultanta, a inclus Advantech in Top 10 branduri taiwaneze reprezentante la nivel mondial.
In Romania, de peste 15 ani compania Advantech este reprezentata de firma Rom Devices Srl. Alaturi de Advantech, Rom Devices reprezinta in Romania firme de prestigiu precum Magnetrol, Rittmeyer, Carlo Gavazzi, Pr Electronics. Activitatea Rom Devices se desfasoara in domeniul distributiei de echipamente pentru automatizari cat si in domeniul proiectarii, executiei si implementarii de solutii complexe hardware si software intr-o gama larga de aplicatii din industrie.

Pentru detalii si oferte de pret echipa noastra va sta cu placere la dispozitie. Vom fi incantati sa oferim orice informatii suplimentare.

SC ROM DEVICES SRL
Str. Giuseppe Verdi, nr 2
Bucuresti, Sector 2, 020258
Tel: +4021 230 86 96, +4021 230 86 68,
Mobil: +40743 015 861
Fax: +4021 230 86 95

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.