MUTOH ValueJet 1938TX – Imprimanta pentru print direct pe textile

Pentru a putea obtine cele mai bune rezultate pentru imprimarea textilelor, sunt necesare solutii de imprimare de calitate superioara, tinandu-se cont in acelasi timp si de specificul fiecarui material in parte, deoarece materialele textile au compozitii diferite. Special pentru esantionarea productiei digitale de imbracaminte, compania Nis Electronics pune la dispozitie imprimante pentru textile cu un design mecanic de inalta precizie. Se poate cere oferta de pret si detalii suplimentare pentru modelul ValueJet 1938TX de la MUTOH, acest producator fiind cunoscut la nivel international pentru cele mai performante standarde din industrie.

Nis Electronics este o companie care ofera numeroase echipamente tipografice de calitate superioara, de la imprimante pentru textile pana la masini de brosat, ghilotine electrice si hidraulice sau multiplicatoare digitale.

Modelul MUTOH ValueJet 1938TX – detalii si specificatii

Dezvoltat in Japonia, modelul ValueJet 1938TX de la Mutoh include o tehnologie dovedita a fi mai rapida, mai fiabila, mai eficienta din punct de vedere al costurilor si mai eficienta pentru a va aduce cea mai buna performanta.

Modelul 1938TX poate imprima pe tesaturi inchise, deschise, fara intindere și limitate, datorita jgheabului de cerneala incorporat si a unui nou sistem de hartie de inalta tensiune de alimentare, intindere si preluare a materialului, care va garanta hranirea si transportul fara probleme a tesaturilor. Solutia preferata pentru profesionistii in domeniul imprimarii articolelor de imbracaminte

Utilizand noile cerneluri pigmentate textile pe bazade apa de la Mutoh, VJ-1938TX permite imprimarea directa pe tesaturi de bumbac, tesaturi din fibre textile sau amestecate. Imprimanta VJ-1938TX poate imprima, de asemenea, cernelurile universale de sublimare universale DS2 din seria Mutoh pentru imprimarea directa pe tesaturi din poliester.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.