Muncitori Vietnam – Solutia pentru lipsa de personal

Din cauza lipsei de personal, antreprenorii din Romania sunt nevoiti sa apeleze la servicii de recrutare pentru a le furniza muncitori calificati din afara granitelor tarii. In functie de domeniul de activitate, Multi Professional Solutions va ofera servicii de recrutare si plasare de muncitori calificati sau necalificati, cu experienta sau fara, din Asia.

Datorita experientei din domeniul recrutarilor, specialistii in Resurse Umane din echipa Multi Professional Solutions cunosc specificul fiecarei tari din Asia, precum si abilitatile si caracteristicile muncitorilor. Asadar, acestia va pot oferi cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ei se ocupa de toate documentele necesare pentru serviciul de imigrare:

  • obtinerea de vize de sedere
  • avize de munca
  • premise de sedere
  • consilierea cetatenilor straini in vedere integrarii in societatea romaneasca

muncitori vietnam

Recrutare muncitori Vietnam

Pentru domenii precum constructii, productie, Horeca sau reciclare, Multi Professional Solutions va recomanda muncitorii vietnamezi. Datorita centrelor de training foarte dezvoltate din Vietnam, muncitorii vietnamezi sunt recunoscuti pentru calificarile pe care le detin. De asemenea, foarte multi dintre ei cunosc limba engleza. Au experienta internationala de lucru si isi desfasoara activitatea cu seriozitate si determinare. Varsta personalului selectat este cuprinsa intre 25-40 de ani, pentru un nivel de productivitate ridicat, dar si pentru rezistenta si adaptabilitatea la diferite medii de lucru.

O mare parte din muncitorii vietnamezi recrutati de Multi Professional Solutions lucreaza pentru firme de constructii. Companiile opteaza pentru muncitori Vietnam deoarece sunt responsabili, maleabili si extrem de productivi. Clientii acestora se declara multumiti de activitatea muncitorilor de pe santier.

“Datorită factorilor educaționali și culturali muncitorii vietnamezi au o productivitate ridicată.” 

De asemenea, Multi Professional Solutions a recrutat muncitori din Vietnam si pentru domeniul Productie. Mediul din lucru din fabrici, nu e intotdeauna cel mai placut, insa vietnamezii sunt eficienti si lucreaza la capacitate maxima.

Daca criza de personal incepe sa va afecteze activitatea afacerii dumneavoastra, Multi Professional Solutions va vine in ajutor cu solutii optime, rapide si potrivite domeniului de activitate. Paleta de servicii oferita acopera zone variate, de la personal calificat pentru hoteluri, restaurante, saloane de infrumusetare si masaj sau forta de munca pentru sectorul industrial in domeniul textil si al constructiilor. Pentru mai multe detalii, intrati pe site-ul lor si contactati-i!

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.