Motive pentru care sa alegi BB Tractari Auto Cluj

 Tractari Auto B&BCu totii am patit macar o data sa intampinam probleme cu masina, atunci cand ne-am asteptat mai putin. Iar, daca acest lucru se intampla in afara orasului sau intr-un momentu cand cu greu gasim un prieten dispus sa ne vina in ajutor, situatia devine neplacuta. B&B Tractari Auto Cluj iti ofera cateva motive pentru care este avantajos sa apelezi la serviciile pe care le pune la dispozitie.

 

Interventia rapida

Timpul reprezinta o componenta extrem de importanta in momente in care defectarea masinii te-a luat prin surprindere. De aceea, echipa B&B se asigura ca intervine in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva problema simplu si rapid.

Asistenta rutiera

In situatia in care masina s-a defectat, iar tu trebuie neaparat sa iti continui drumul. B&B Tractari Auto iti pune la disozitie serviciul de asistenta rutiera care iti va fi de ajutor. O echipa de interventi va realiza reparatiile necesare si inlocuirea pieselor defecte, pentru a se reface temporar capacitatea de deplasare a masinii avariate, cu scopul continuarii calatoriei.

Ajutor profesionist

In situatia in care ramai blocat cu masina in mijlocul drumului, specialistii B&B iti vor oferi ajutor profesionist. In ciuda faptului ca poti iesi mai ieftin apeland la un prieten, daca tractarea nu se realizeaza cu echipamentele potrivite, nu faci decat sa pui in pericol viata celorlalri participanti la trafic. Iar daca ai nesansa sa te intalnesti si cu un echipaj de politie rutiera, o amenda usturatoare este garantata.

Transfer de persoane

In situatia in care masina ti s-a defectat atunci cand ai nevoie de ea, nu este cazul sa te panichezi. Poti opta pentru serviciul de transfer persoane sau inchiriere de masina cu sofer in Cluj, cat si in restul tarii. Preturile sunt fixe pentru transfer, nu pentru persoana. Plata se face numerar, fara comisioane si alte costuri ascunse.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.