Montaj aer conditionat Bucuresti

Functionarea impecabila a unui aparat de aer conditionat vine intotdeauna la pachet cu un montaj profesionist.

V-ati hotarat sa va imbunatatii confortul prin montarea unui aer conditionat cu Home Clima ? Daca ati ales deja un aparat care sa corespunda nevoilor si dorintelor dumneavoastra, ar fi pacat sa nu acordati o importanta majora si montajului acestuia. 

Montajul unui aparat de aer conditionat presupune de regula realizarea unor operatiuni standard si cel mai adesea adaptate la nevoile clinetului, dar si a posibilitatilor pe care le ofera locuinta respectiva. Este necesar ca persoanele care opteaza pentru un astfel de aparat sa stie ca acesta este compus din doua unitati si anume: o unitate interioara si o unitate exterioara, care sunt conectate printr-un traseu frigorific ce este in prealabil vidat. De asemenea detaliile pe care trebuie sa le aiba in vedere persoanele care aleg sa achizitioneze un aparat de aer conditionat sunt: 

  • Pozitia unitatii interne
  • Inaltimea la care va fi montat aparatul de aer conditionat
  • Instalarea in fiecare incapere a locuintei
  • Amplasarea unitatii externe

Specialistii sunt cheia reusitei dumneavoastra

Pentru ca aerul conditionat este aparatul care asigura confortul dumneavoastra, in special in zilele de vara, este recomandat sa apelati la specialisti, care va pot da cele mai bune indicatii, mai ales cu privire la amplasarea aparatului in cel mai potrivit loc din locuinta dumneavoastra. 

Echipa noastra va tine cont in momentul montajului atat de dorintele si indicatiile dumneavoastra, cat si de specificatiile tehnice specifice aparatului de aer conditionat pe care dumneavoastra l-ati achizitionat. Suntem siguri ca impreuna cu profesionistii din echipa noastra puteti lua cele mai bune decizii, pentru ca sa fiti pe deplin multumit de serviciile pe care noi vi le oferim, la cel mai mic pret oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. 

Servicii de calitate, impreuna cu noi !

Echipa noastra nu va promite “marea cu sarea” dar va promitem ca va stam la dispozitie in orice moment, astfel incat executam servicii chiar si in regim de urgenta. Avem oameni profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu, extrem de seriosi si foarte implicati, care vor da dovada de profesionalism de fiecare data cand vor veni in ajutorul dumneavoastra. Va garantam confort si siguranta in cele mai bune conditii si la cele mai accesibile preturi si daca cautati o firma serioasa care sa va ofere servicii de montaj a aerului conditionat la preturi corecte, cu siguranta ati ajuns unde trebuie.

Firma noastra s-a impus cu success in Bucuresti si in judetul Ilfov datorita profesionalismului si a experientei de care am dat dovada pe parcursul anilor.

Ne puteti contacta telefonic pentru orice problema la numarul afisat pe site-ul nostru.  

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.