Milucon.ro – pardoseli flotante pentru incaperi curate si atragatoare

Pardoseala face parte din cele mai importante lucrari intreprinse pentru o incapere. Aleasa corespunzator, aceasta face intreaga incapere sa arate mult mai estetic. Compania Milucon stie de toate aceste lucruri si pune la dispozitia clientilor sai o varietate de pardoseli flotante care mai din care mai atragatoare si mai accesibile.

Compania Milucon – performanta si seriozitate la nivel maximal

Compania Milucon este o companie romaneasca care pune inca din anul 2007 pune necesitatile clientilor pe primul loc. Seriozitatea si profesionalismul sunt atribute ce caracterizeaza cel mai bine activitatea companiei Milucon, iar preturile oferite de aceasta sunt extrem de accesibile pentru orice tip de buzunar.

Serviciile oferite de compania Milucon – diversitate pentru lucrari si proiecte la superlativ

Serviciile puse la dispozitie de compania romaneasca Milucon sunt diversificate, pentru a complini o gama larga de necesitati. Printre serviciile oferite de compania Milucon se regasesc:

  • Diferite tipuri de pardoseli, precum: pardoseli flotante, pardoseli epoxidice, poliuretanice, lipite, pardoseli industriale, pardoseli realizate din beton, diferite sape, sau sisteme de incalzire si degivrare pardoseli;

  • Lucrari de hidroizolatii, ca de exemplu: lucrari de hidroizolatii terase, pereti, terase verzi, fundatii si subsoluri, hidroizolatii acoperis verde, poliuretanice, membrana PVC sau membrana bituminoasa.

Pardoseli flotante oferite de Milucon – calitate superioara si pret foarte accesibil

Printre lucrarile intreprinse de Milucon se numara si lucrarile de perfectare pardoseli flotante. Dupa cum bine stim, pardoselile reprezinta niste lucrari extrem de importante, care ocupa un loc primordial chiar si pentru mentinerea sanatatii, iar datorita importantei lor trebuie sa le alegem cu mare grija.

Pardoselile flotante reprezinta acel tip de pardoseala care este instalata la o inaltime diferita fata de podeaua din beton, cu ajutorul unor picioruse din otel. In urma acestui proces rezulta pardoseala flotanta, o pardoseala atragatoare care va ascunde toate cablurile inestetice de la diferite aparate sau instalatii.

Avantajele apelarii la lucrarile de pardoseli flotante oferite de Milucon.ro

Avantajele montarii unor astfel de pardoseli flotante sunt numeroase, iar printre acestea se numara:

  • Ascunde cablurile inestetice;

  • Se instaleaza extrem de facil si rapid;

  • Aceste pardoseli inovatoare sunt izolatoare fonice, ceea ce insemna ca pasirea pe aceste suprafete se va face fara vreun zgomot;

  • Intretinerea si curatarea pardoselilor flotante se face foarte usor, fiind necesare utilizarea unor instrumente speciale pentru astfel de suprafete;

  • Pot fi acoperite cu orice tip de mocheta sau covor;

  • Sunt foarte igienice si accesibile;

  • Ofera o acustica impresionanta.

Datorita practicitatii de care a dat dovada pardoseala flotanta, aceasta poate fi utilizata pentru mai multe tipuri de cladiri, cum ar fi: restaurante, cladiri de birouri, biblioteci, hoteluri, centre comerciale, diferite sali de spectacole si multe altele.

Este important de retinut faptul ca planul de a monta pardoseli flotante trebuie sa fie avut in vedere inca din stadiul de proiect pentru a reusi sa fie cat mai usor integrat in esteticul si arhitectura finala a cladirii in cauza.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare sau intrebari in legatura cu lucrarile oferite de compania Milucon, va invitam sa accesati cu incredere pagina de internet a companiei www.milucon.ro sau sa apelati la numarul de telefon 0766 419 049.

Comentarile sunt inchise