Microciment, un material ideal pentru renovari moderne

Aspectul modern si luxuriant pe care il are microcimentul face ca acest material sa fie utilizat tot mai des in ultima perioada pentru renovari si amenajari interioare si exterioare, pentru a oferi spatii care se disting prin unicitate.

In Romania, compania SP House World este unic importator microciment Topcret oferind o gama diversificata de nuante si culori astfel incat sa personalizeze fiecare spatiu in functie de dorintele si preferintele clientului. Pe langa acest aspect, compania SP House World nu doar ca ofera un produs de calitate superioara, verificat si testat, ci realizeaza si montajul acestuia in locatia solicitata de client.

microciment renovare

Solutia ideala pentru renovari moderne si minimaliste

Potrivit pentru orice tip de suprafata

Deoarece se poate aplica pe orice tip de suprafata (beton, metal, plastic, faianta, gresie, rigips si chiar ceramica neteda), acest material este ideal pentru renovari datorita faptului ca nu este necesara indepartarea vechilor suprafate. Din acest motiv, finisajul din microciment se recomanda atat pentru suprafete orizontale, cat si pentru cele verticale, la pardoseli sau pereti in interior sau exterior, la numeroase incaperi si spatii precum bai, bucatarii, hoteluri, restaurante, cafenele, SPA-uri, birouri, piscine, scari etc.

Costuri reduse pentru renovarea spatiilor

Faptul ca se poate aplica microciment peste orice fel de material reprezinta un mare avantaj deoarece in felul acesta se reduc considerabil costurile cu indepartarea suporturilor existente deja si, in acelasi timp, se reduce si timpul de executie, acesta fiind unul foarte scurt.  In plus, acest material nu genereaza praf sau deseuri, ceea ce inseamna nu este nevoie de o curatare a spatiului dupa aplicarea lui.

Material versatil, cu durata lunga de viata

Compozitia sa de diverse pulberi (ciment, aggregate, pigmenti, rasini) din face ca acest material sa fie extrem de rezistent, dar in acelasi timp si foarte usor de curatat si de intretinut. Microcimentul este un material de calitate superioara ce rezista extrem de bine uzurii sau circulatiei intense pe spatiul pe care este aplicat, astfel ca se recomanda utilizarea lui pentru spatiile cu un trafic ridicat de circulare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.