Mesteru Manole are un pret imabatabil la teava patrata si in 2019!

Teava patrata comercializata pe care o poti comanda online de la Mesteru Manole este un material metalurgic utilizat de specialisti si nu numai in constructii, dar si design interior/exterior, aceasta fiind cunoscuta si sub numele de profil patrat.

Specialistii in constructii utilizeaza des acest material, deoarece acesta detine o varietate din avantajele pe care le au mai multe tipuri de materiale din aceeasi gama.

Cele mai importante 3 calitati pe care le are teava patrata si datorita carora este un material atat de eficient sunt urmatoarele:

  • Simetrie si rezistenta ridicata – teava patrata are o rezistenta ridicata, iar acest lucru se datoreaza formei sale perfect patrate ce reprezinta un avantaj foarte important. Practic, avand laturile egale, acest lucru permite impartirea in mod egal a fortei exercitate asupra sa pe fiecare. Acest aspect asigura o rezistenta ridicata a elementeului final. Mai mult decat atat, impartirea in mod egal a fortei exercitate asupra ei impiedica deformarea acesteia, iar astfel structura sa va ramane perfect dreapta pe toate durata perioada de utilizare. Acest lucru este foarte de important in special in cadrul constructiilor metalice sau de infrastructura.
  • Material reutilizabil – acesta poate fi reutilizata fara probleme datorita faptului ca este realizata dintr-o materie prima pura. Chiar si atunci cand este reutilizata, teava patrata isi va pastra toate proprietatile intacte. Asfel, daca exista cazul in care un anumit proiect este inceput, iar apoi nu mai este pe placul proiectantului sau al clientului, acesta poate fi adaptat foarte usor, teava patrata nefiind niciodata un motiv pentru aparitia unor costuri suplimentare.
  • Greutate redusa – este important de stiut teava patrata are o greutate destul de redusa datorita formei patrate pe care o are si faptului ca este goala pe dinauntru. Chiar daca este realizata in totalitate din otel pur, aceasta nu are greutatea pe care o structura cu volumul sau ar fi normal sa o detina, ci dimpotriva, are o greutate destul de mica.

Iata unde utilizeaza specialistii teava patrata:

De ce mai multe ori, teava patrata devine parte componenta si importanta a confectiilor metalice, fiind folosita de specialisti pentru realizarea cadrelor de otel ce sunt mai apoi utilizate in diverse proiecte de constructii.

Datorita faptului ca este un material metalic, putem spune ca teava patrata este cel mai des utilizata de specialistii in constructii, in cadrul proiectelor unde este necesara prezenta unei structuri metalice rezistente. Astfel, in mod cert, pentru realizarea de confectiilor metalice rezistente, care sa asigure rezistenta ridicata unor constructii sau suporti de orice tip din domeniul constructiilor, teava patrata este intotdeauna una dintre cele mai eficiente solutii.

teava patrataTeava patrata nu se foloseste doar in structuri metalice

Teava patrata mai este utilizata si in infrastructura transportului rutier, pentru realizarea de balustrate pentru drumuri, poduri si autostrazi, prin realizarea asa-numitelor „sine de siguranta”.

In mediul gospodaresc, acest material este folosit de mesteri si nu numai, prin includerea sa in cadrul anumitor proiecte personale, din care putem mentiona realizarea de rafturi si rame metalice, si de ce nu chiar in scop de design interior/exterior.

Raportul calitate-pret pe care il are teava patrata este unul foarte bun la Mesteru Manole

Este clar ca toate avantajele mentionate anterior nu ar insemna nimic fara ca acest material sa beneficieze de costuri de utilizare eficient. Si pana la urma, acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care teava patrata il are.

Mai trebuie mentionat si faptul ca teava patrata este un element foarte de important atunci cand se doreste realizarea unei confectii metalice sau a unui proiect de dimensiuni mai reduse, la un cost bun si pentru o durata indelungata. Acest material poate avea o durata de viata de pana la 25 de ani, cu conditia sa se respecte exact indicatiile producatorului si de asemenea, sa se aplice masurile anticorozive corespunzatoare.

In concluzie putem afirma ca teava patrate devine una dintre cele mai utilizate solutii pentru orice persoana care se afla in cautare de calitate la un pret optim!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.