Mentenanta pentru sistemele de stingere – River Trade

mentenanta sisteme de stingereOdata instalate sistemele de stingere intr-o cladire sau institutie, este extrem de important ca acestea sa fie verificate si intretinute in mod constant, pentru un grad ridicat de siguranta la locul de munca. Mentenanta pentru sistemele de stingere este esentiala si nu trebuie neglijata in nicio situatie.

Pe langa furnizarea de stingatoare de incendiu si echipamente de protectie, compania River Trade ofera urmatoarele servicii pentru mentenanta sisteme de stingere:

Stingatoare de incendiu

Recomandarea venita din partea IGSU este ca aceste operatiuni sa se efectueze anual, astfel incat sa existe certitudinea ca, in caz de incendiu, stingatoarele vor functiona la capacitatea optima.

Datorita personalului si a utilajelor, timpul in care compania River Trade reuseste sa asigure service-ul este foarte scurt, reusind sa se incadreze la momentul actual intre una si trei zile lucratoare.

Hidranti exterior si interior

In baza autorizatiei emise de catre IGSU, echipa River Trade realizeaza mentenanta periodica a hidrantilor exteriori si interiori.

Prin aceste servicii,  hidrantii sunt permanent in stare optima de functionare, astfel incat in caz de incendiu alimentarea cu apa sa nu fie intrerupta, iar piesele componente sa nu fie deteriorate sau nefunctionale.

Instalatii de stingere cu sprinklere

In baza autorizatiei emise de catre IGSU, compania River Trade realizeaza mentenanta periodica a sistemelor de stingere cu sprinklere in spatii industriale, spatii comerciale si de birouri, banci si institutii publice.

Trape de fum

Trapele de fum, atat cele actionate manual cat si cele electrice, necesita servicii periodice de mentenanta. Pe langa partea de consultanta si de instalare, echipa River Trade va sta la dispozitie pentru mentenanta trapelor si a luminatoarelor de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti.

Detectie, semnalizare si alarmare la incendiu

In baza autorizatiei emise de catre IGSU, River Trade efectueaza servicii de mentenanta pentru orice tip de sistem de detectie, cu centrale conventionale sau adresabile, si pentru orice tip de detectori, de fum, de temperatura sau alte tipuri.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.