Meli Melo aduce vara mai aproape de tine!

Reclama metrou

Campanie publicitara metro Meli Melo 2018

Campania pe tranzit, implementată de agenția de publicitate EVIA MEDIA, te îndeamnă să evadezi din cotidian, admirând creații ce aparțin colecției de primăvară – vară 2018 ESPRIT LIBRE by Meli Melo Paris!

Noua colecție, creată din preocuparea continuă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea și stilul vestimentar al fiecărei reprezentante al sexului frumos, conține piese statement și accesorii inspirate din stilul Boho Chic și poate fi admirată, din această primăvară și în traficul din București, prin intermediul reclamelor dispuse pe mijloacele de transport în comun.

Astfel, mixul de marketing implementat de agenția de publicitate EVIA MEDIA, ce cuprinde printre altele, atât autobuze cât și garnituri de metrou, dezvăluie o selecție de piese vestimentare și accesorii cu tentă telurică, marca Meli Melo Paris, ce abundă în nuanțe delicate și texturi organice.

Obiectivul brandului Meli Melo, de a aduce permanent fantezie, culoare și stil în viețile unui număr cât mai mare de  doamne și domnișoare, este menținut de abilitatea acestei campanii publicitare de a schimba frecvent peisajul urban, prin culoare și de permisivitatea interacțiunii acestuia cu publicul țintă, prin mesaje.

În drumul lor prin oraș, clienții fideli, dar mai ales cei nou targetati au oportunitatea, de a interacționa cu brandul și de a prelua cât mai multe informații despre acesta.

Piesele din colecția ESPRIT LIBRE Meli Melo se găsesc, din 9 martie, în magazinele Meli Melo Paris, precum și online pe www.melimelo.ro.

 

Despre EVIA MEDIA

EVIA MEDIA este o agenție de publicitate ce abordează piața într-o manieră inovativă și avangardistă, oferind un spectru de viziuni și idei care completează paleta de servicii agențiilor publicitare clasice de media. Oferta EVIA MEDIA reprezintă o formulă complexă de comunicare în zona de publicitate neconvențională, marketing online și servicii web design, asigurând astfel toate serviciile necesare unei prezentări profesionale și eficiente pentru publicul targetat.

Contact: Alina Ionescu
Marketing & Sales Manager EVIA MEDIA
0746 – 189.778 || alina.ionescu@eviamedia.ro
http://www.eviamedia.ro

 

Comentarile sunt inchise