Materiale publicitare pentru compania voastra

Marketingul offline este utilizat frecvent in mediul afacerilor, deoarece materialele publicitare clasice inca au un impact foarte mare atat asupra persoanelor care nu isi petrec timpul in mediul online, cat si asupra celor care sustin publicitatea online.

Exista grupuri tinta care nu pot fi captate in mediul online, deoarece acestea nu isi petrec timpul pe Internet si nu reactioneaza la campaniile existente aici. Este important sa fie imbinate armonios metodele de promovare, astfel incat sa fie acoperite toate grupurile tinta ce ar putea genera vanzari semnificative.

Iata o serie de instrumente eficiente de promovare offline:

  • Cartile de vizita – trebuie sa le aveti mereu asupra voastra atat la targuri, expozitii, traininguri, cat si la intalnirile cu clientii si partenerii de afaceri. Acestea ofera colaboratorilor sau clientilor datele de contact si alte informatii relevante precum numele, logo-ul companiei, functia, etc.
  • Brosurile de prezentare – ele cuprind date despre companie si despre produsele acesteia. Acestea pot fi livrate prin posta sau pot fi oferite in cadrul targurilor si expozitiilor clientilor interesati
  • Flyerele si pliantele – sunt foarte accesibile si informeaza oamenii despre noile produse, promotii si multe altele. Ele se realizeaza intr-un mod inedit, astfel incat sa fie atragatoare pentru public

ITIP – tipografie Cluj va sta la dispozitie cu servicii de tiparire materiale publicitare de calitate superioara, astfel incat compania dvs sa beneficieze de astfel de instrumente la preturi foarte avantajoase!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.