Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori Yokota – Eximod Pneumatic

Atunci cand nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei, masinile de insurubat cu impuls din gama Yokota din seria YZ reprezinta solutia ideala pentru aceasta problema. Yokota este unul dintre cei mai importanti producatori japonezi de scule pneumatice industriale, fabricate dupa cele mai inalte standard de calitate.Tipurile de scule pneumatice pe care Yokota le produce sunt masinile de insurubat cu impuls clasice sau cu sistem auto shut-off, masini de insurubat cu impact inclusiv de mare capacitate, ciocane pneumatice etc.

Compania Eximod Pneumatic Expert este distribuitor autorizat al tuturor echipamentelor fabricate de catre producatorul japonez Yokota, precum si alte tipuri de scule pneumatice de la producatori de renume mondial, echipamente precum compresoare cu surub, scule de mana profesionale, echipamente de gresat si pentru transfer ulei sau echipamente service auto si echipamente hidraulice.

masini de insurubat cu impuls yokota

Caracteristicile masinilor de insurubat cu impuls Yokota, seria YZ:

-sunt niste echipamente extrem de puternice

-ofera acuratete ridicata, indiferent

-nu degaja forte de reactie in timpul insurubarii, astfel ca sunt ideale pentru agentii economici si industriali;

-aceste echipamente sunt perfecte pentru strangerea suruburilor de la M6 la M10, cu un cuplu de pana la 65 Nm,cu viteze ridicate;

-incorporeaza tehnologie hibrid, reprezentand punctul culminant al calitatii atinse de producatorul japonez Yokota.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.