Masini noi de la Caruno Rent a Car, pentru experiente aparte!

Caruno Rent a Car se afla pe piata de inchirieri auto din Romania de peste 10 ani si ofera servicii profesionale pentru clientii sai din intreaga tara si din strainatate, la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai avantajoase preturi.

Fiind o companie de top in domeniul inchirierilor auto, ofera o gama variata de masini de inchiriat diverse modele,cu o stare perfecta de functionare si aspect exterior exceptional. Compania ofera clientilor sai si servicii de inchirieri masini cu sofer, pentru ca acestia sa nu fie stresati cu privire la condus.

Datorita faptului ca sunt o companie care isi doreste in permanenta doar clienti multumiti si fericiti, isi orienteaza atentia mereu spre nevoile si dorintele acestora. Recent, acestia au introdus o serie de autoturisme noi in flora auto disponibila pentru inchiriere. Mai jos va prezentam care sunt autoturismele noi:

  • Volkswagen Golf 6 – este un model premium, avand o calitate superioara de fabricatie si o tinuta de drum exemplara. Toate elementele existente in acest autoturism degaja senzatia unui obiect exceptional calitativ. Aceasta masina face saltul de la gama populara, la zona premium.
  • Audi A3 – este un automobil de familie, fabrica de catre producatorul german Audi. Interiorul acestuia continua traditia unei foarte bune calitati a materialelor si a asamblarii.
  • Ford Mondeo Estate – este o masina foarte potrivita pentru calatoriile cu familia, avand o cabina foarte spatioasa si practica. Design-ul acestuia a fost realizat in intregime de Ford Europa Design Studio.

Preturile afisate pentru fiecare autoturism sunt preturile finale si au incluse toate taxele precum asigurarea obligatorie, asigurarea full casco si rovinieta. Nu sunt incluse in pret amenzile de circulatie sau de parcare, combustibilul sau alte defectiuni cauzate din vina clientului.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.