Masini dezmembrate – Otomobile (Dezmembrari Valcele)

Otomobile, cunoscut la nivel local ca Dezmembrari Valcele comercializeaza piese auto originale la preturi extrem de avantajoase. Centrul lor de dezmambrari auto Cluj are in componenta masini dezmembrate de toate marcile si pentru diferite modele, din care acestia obtin piese originale si in perfecta functiune.

Clientii lor ii recomanda ca fiind o echipa profesionista, comunicativa si serioasa. Inca de la infiintare, acestia au oferit peste 15.000 de piese auto clientilor din toata tara, direct si prin curier. Prin intermediul portofoliului online, cei interesati pe piese auto de calitate si la preturi accesibile, pot gasi ceea ce cauta.

Este extrem de simplu, intri pe site-ul lor si primul lucru pe care il vei vedea este motorul de cautare intern, unde iti poti selecta marca, modelul si piesa auto pentru a ajunge usor la piesa pe care o cauti. De asemenea, acestia au pe site si sectiunea de masini dezmembrate unde de asemenea poti gasi ceea ce ai nevoie. Site-ul este bine realizate si usor de parcurs, fara sa intampini dificultati in cautare. Pentru a comanda o piesa trebuie sa o adaugi in cos si sa ceri o oferta. Este totul extrem de simplu.

Piesele auto pot fi ridicate direct din parcul auto sau pot fi livrate prin curier, la cererea clientilor. Termenul de livrare este de aproximativ 24h, fiind influentat de firma de curierat. Insa cu siguranta piesa de care ai nevoie va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Personalul este calificat si cu experienta si deschis spre comunicare in caz ca ai nevoie de ajutor. II poti contacta la numarul de telefon afisat pe site, iar ei iti vor oferi rapid solutia de care ai nevoie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.