Masini de inchiriat Cluj Raul Turism – Chevrolet SPARK

Daca vrei sa iti inchiriezi o masina in Cluj, pentru a te deplasa rapid in oras si a fi usor de condus, iti recomandam Chevrolet Spark. Raul Turism, firma de inchirieri auto din Cluj va pune la dispozitie un parc auto variat cu masini compacte, de lux, vanuri si autorulote. Tarifele celor Raul Turism au cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si sunt accesibile chiar si pentru cei cu venituri medii-mici.

Pentru a te bucura de condus in oras, fara sa intampini probleme, alege Chevrolet Spark. Este o masina deosebit de fiabila, proiectata cu precizie si care iti garanteaza siguranta. Chevrolet Spark vine in 4 portiere si 5 locuri pentru pasageri. Are numeroase dotari pentru a spori confortul calatorilor precum: ABS, Aer conditionat, Servo directie, 1 x airbag, geamuri electrice, radio-CD, Inchidere centralizata. Consumul mediu este de 5.7 litri / 100 km si functioneaza pe benzina.

Raul Turism

Raul Turism

De asemenea, daca esti antreprenor si ai nevoie de o masina cu care sa te poti deplasa usor pentru ati rezolva treburile, Chevrolet Spark este exact ce ai nevoie. Are un design modern si desi este o masina de dimensiuni mici, interiorul este incapator. Volumul portbagajului este de 180 litri, perfect pentru lucrurile de care ai nevoie intr-o zi aglomerata.

Daca te-am convins ca Chevrolet Spark este cea mai buna alegere pentru oras, te invitam pe site-ul Raul Turism, sectiunea Masini. Pretul de inchiriere a masinii porneste de la 12euro/zi. Te sfatuim sa o rezervi din timp!

Pentru masini de inchiriat Cluj, Raul Turism va fi mereu cea mai buna alegere! Pe acestia ii poti gasi accesand link-ul urmator www.raulturism.ro sau apeland numarul de telefon 0740 945 094 .

Adresa: Strada Nicolae Romanul, nr. 2, Localitatea Cluj-Napoca, Jud. Cluj.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.