Masini de inchiriat Cluj – Caruno Rent a car

Pentru masini de inchiriat Cluj, iti recomandam Caruno Rent a car. Compania deruleaza activitati de inchirieri auto, oferind servicii profesionale, la cele mai inalte standarde calitative si cele mai mici preturi. Datorita experientei din acest domeniu va ofera servicii diverse, la cel mai bun raport calitate-pret din intreaga tara.

masini de inchiriat din Cluj

Echipa

Parcul auto Caruno cuprinde peste 100 de masini de inchiriat compacte, fiabile, dar si de lux pentru a multumi toate dorintele si nevoile clientilor. Echipa Caruno este tanara, dinamica si mereu la dispozitia clientilor. Angajatii Caruno cunosc mai multe limbi printre care: engleza, italiana, spaniola, maghiara, franceza si germana. Acest lucru faciliteaza comunicarea cu clientii straini. Onestitatea, proptitudinea si seriozitatea sunt principiile care stau la baza companiei.

Masini de inchiriat

Fiind o campanie de top in domeniul inchirierii auto din Romania, cu o traditie de peste 10 ani, Caruno rent a car va ofera o gama variata de masini de inchiriat noi. Asadar, va ofera diverse modele, in stare tehnica si aspect exterior exceptional. Parcul nostru auto este alcatuit din masini gama: Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Opel, Skoda, Toyota, Renault etc.

Interactiunea directa cu clientii firmei pe toata durata inchirierii auto este cea mai importanta pentru echipa Caruno. Indiferent de ora si de problema, raspund prompt si direct oricarei solicitari din partea clientului.

Fidelizare

Caruno rent a car ofera cele mai variate solutii de inchirieri auto adaptate oricarei cerinte, pentru persoane fizice sau juridice, de orice nationalitate. O colaborare pe termen lung cu un client atrage dupa sine posibilitatea de a negocia pretul de inchiriere. In plus, primesti un card de reducere care iti garanteaza automat un discount intre 5 si 15% la fiecare inchiriere, si multe alte beneficii.

Daca ai cauti masini de inchiriat Cluj, iti recomandam Caruno Rent a Car!

Intra pe site-ul lor pentru a afla ultimele noutati si pentru a descoperi ce oferte ti-au pregatit. Si daca te-au convins, iti poti rezerva masina direct de pe site. Totul este la un singur click distanta!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.