Masina de taiat si biguit Duplo DC 646i – Nis Electronics

Masina de taiat si biguit Duplo DC 646i este aparatul ideal de taiat, biguit si rotunjit a imprimatelor executate pe copiatoare sau imprimate digitale color. Aparatul are o viteza de lucru ce tine pasul cu capacitatea copiatoarelor si imprimantelor color, astfel se recomanda utilizarea lui la lucrari cu flux rapid si executie pe termen scurt. Acest echipament tipografic este ideal pentru executii de postere, cataloage, brosuri, coperti de carti, caiete, materiale direct-mail, fluturase, carti de vizita etc. Masina este echipata cu cititor OMR (sistem de recunoastere a semnelor de taiere), precum si un cititor de cod de bare, cu ajutorul caruia echipamentul se autoregleaza la operatiile memorate anterior pentru un anumit tip de lucrare, conform codului de bare citit.

Masina de taiat si biguit Duplo

Compania Nis Electronics este distribuitor unic si reprezentanta tehnica a echipamentelor DUPLO in Romania, aceste echipamente tipografice reprezentand varful tehnologiei japoneze. In decursul anilor firma si-a largit portofoliul de echipamente, si in prezent Nis Electronics este distribuitor autorizat in Romania a produselor Duplo, Multigraf, Foliant, Graftcut, Ideal, Renz, Lamibind, Graphic Whizard, Mamo, Cyklos, Stago, Omm, Paperfox, Pala si Uchida.

Nis Electronics pune la dispozitie o gama diversificata de masini de brosat, masini de biguit si taiat, multiplicatoare digitale, dispozitive de stantat si rotunjit colturi, sisteme de executare brosuri, distrugatoare de documente sau chiar si echipamente tipografice de capsare profesionala.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.