Masina de numarat coli Uchida Countron OP

Inainte de livrarea catre client, orice lucrare executata la coala (pliante, fluturase  etc.) trebuie numarata pentru a putea fi facturata. Numararea colilor se poate executa manual sau cu ajutorul unor masini de numarat coli. Masina electrica de numarat coli Countron OP este varianta cu cititor optic din gama larga de masini de numarat fabricate de producatorul japonez Uchida.

Echipamentul Uchida Countron OP este una dintre cele mai exacte si mai usor de utilizat masini de numarat optice din lume. Cu o apasare de buton, un senzor optic de inalta rezolutie se misca in sus si in jos, citeste si analizeaza forma produselor de pe masa de stivuire, si imediat revine cu numarul de produse. Pentru ca nimic nu atinge produsele, produsele finite, cum ar fi carti valoroase, plicuri închise, placi imprimate, acestea pot fi numarate fara nici un prejudiciu. Countron OP este o solutie ideala pentru sporirea nivelului de securitate, prin reverificarea simpla si precisa a numarului de produse.

masini de numarat coli

Pentru o oferta personalizata pentru achizitionarea masinii de numarat coli Uchida Countron OP compania Nis Electronics va sta la dispozitie, oferind echipamente tipografice performante si de inalta calitate, care se adreseaza in cea mai mare parte tipografiilor, editurilor, agentiilor de publicitate, centrelor de copiere si universitatilor. Nis Electronics livreaza solutii complete in materie de echipamente tipografice de calitate superiora, oferind o gama diversificata de masini de brosat, masini de faltuit, aparate de spiralat, echipamente de legare  cu spirala, masini modukare de perforare hartie, precum si masini si aparate de numarat coli sau aparate pentru realizarea albumelor foto.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.