Masina de lacuire selectiva 3D cu lac UV – Nis Electronics

Pentru materiale tipografice de calitate superioara, compania Nis Electronics va pune la dispozitie un echipament revolutionar pentru lacuirea selectiva 3D cu lac UV: Duplo DuSense Sensory Coater. La noi in tara, compania Nis Electronics este distribuitor unic si reprezentanta tehnica a echipamentelor DUPLO in Romania – echipamente ce reprezinta varful tehnologiei japoneze. In decursul anilor firma si-a largit portofoliul de echipamente, si in prezent Nis Electronics este distribuitor autorizat in Romania a produselor Multigraf, Foliant, Grafcut, Ideal, Renz, Lamibind, Graphic Whizard, Mamo, Cyklos, Stago, Omm, Paperfox, Pala si Uchida.

Compania Nis Electronics iese in evidenta datorita echipamentelor tipografice de inalta calitate pe care le furnizeaza, punand la dispozitie o gama diversificata de utilaje precum: aparate pentru tipar digital, masini de brosat, aparate pentru realizarea albumelor foto, aparate de perforare a cartilor, masini de taiat carti de vizita, aparate de spiralat, echipamente pentru tipar offset, masini de faltuit sau trimmere hartie.

Duplo DuSense – caracteristici si specificatii

Echipamentul de lacuire selectiva DUPLO DuSense este o unitate de lacuire compacta tip inkjet conceputa pentru lacuirea selectiva  3D cu lac UV a lucrarilor tiparite pe tipar digital sau offset. Dispune si de posibilitatea de reglare a grosimii suprafetei de lac UV  – pana la obtinerea efectului de embosare.

DUPLO DuSense poate prelua coli pana la format B3+  pe lungime (364x740mm) si poate realiza  lacuire selectiva atat pe lucrari tiparite offset sau digital cat si pe lucrari laminate. Acest echipament tipografic adauga un aspect superior lucrarilor tiparite digital, combina culorile printate cu lac selectiv, ofera un aspect deosebit cartilor de vizita, invitatiilor, cartilor postale, copertilor de carte, materialelor promotionale, cutiilor de cadouri etc.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.