MărÅ£isor-gigant, ateliere creative, târg de cadouri ÅŸi premii pentru fani – suprizele primăverii la PloieÅŸti Shopping City

PloieÅŸti Shopping City întâmpină primăvara cu o premieră: un mărÅ£isor – gigant realizat sub îndrumarea unui meÅŸter popular de către toÅ£i copiii ce vor fi prezenÅ£i în mall pe 1 martie va fi vedeta lunii. Cei mici vor fi iniÈ›iaÈ›i în arta mărÈ›iÈ™oarelor handmade în cadrul atelierelor creative organizate de centrul comercial între 28 februarie ÅŸi 1 martie. ÃŽn acest weekend vizitatorii vor avea parte ÅŸi de un Târg de MărÅ£isor. ÃŽn plus, în prima zi a primăverii, echipa CSU Asesoft PloieÈ™ti le va oferi mărÈ›iÈ™oare doamnelor È™i domniÈ™oarelor din PloieÈ™ti Shopping City. ÃŽn aceeaÈ™i zi, se dă startul unui nou concurs pe Facebook al cărui premiu este o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei.

 

Cei mici devin artişti de mărţisoare hand-made în cadrul atelierelor creative

 

Cei mici vor avea parte de 2 weekend-uri creative în PloieÅŸti Shopping City, astfel dacă pe 28 februarie ÅŸi 1 martie, piticii vor învăţa să confecÅ£ioneze mărÅ£isoare, weekend-ul următor aceÅŸtia vor crea felicitări pentru mămici cu ocazia zilei de 8 martie. Vedeta evenimentului va fi însă un mărÅ£isor – gigant la realizarea căruia vor contribui toÅ£i copiii prezenÅ£i la ateliere creative ajutaÅ£i de un meÅŸter popular. La ateliere, micuÅ£ii pot merge în perioada 28 februarie – 1  martie ÅŸi 8-9 martie între orele 12:00 – 18:00.

 

Sute de idei de cadouri în cadrul Târgului de Mărţisor și suprize de 1 Martie pentru doamnele și domnișoarele din Ploiești Shopping City

 

În timp ce copiii au parte de experienţe unice în cadrul evenimentelor dedicate lor, părinţii care sunt în căutarea mărțișorului perfect pentru cei dragi, se pot inspira din oferta bogată din cadrul Târgului de Mărțișor. Vizitatorii vor putea alege dintre sute de modele tradiţionale, o parte dintre acestea fiind realizate manual de artişti locali. Târgul se va desfășura până pe 2 martie în Ploieşti Shopping City, în zona scărilor rulante, dar şi la intrarea Carrefour.

 

Mai mult, în prima zi a primăverii, între orele 16:00 – 18:00, doamnele și domnișoarele prezente în centrul comercial vor fi întâmpinate cu flori și mărțișoare de către jucătorii echipei CSU Asesoft Ploiești.

 

Fanii Ploieşti Shopping City sunt răsplătiţi cu vouchere cadou şi sesiuni de shopping

 

Tombola cu vouchere cadou revine la Ploieşti Shopping City. Începând cu 27 februarie, primele 1000 de persoane care fac cumpăraturi de minim 200 lei din noua colecţie a magazinelor centrului comercial şi fac dovada achiziţiei prezentând bonul sau bonurile fiscale la Biroul de Informaţii, câştigă pe loc un voucher în valoare de 30 lei. Acesta va putea fi folosit la peste 40 brand-uri din mall.

 

Cei ce merg la shopping în PloieÅŸti Shopping City în perioada 1 – 15 martie ÅŸi urcă pe pagina de Facebook a centrului comercial o fotografie cu noile produse cumpărate, menÅ£ionând numele complet, dar ÅŸi brandul de unde acestea au fost cumpărate sunt înscriÅŸi la concursul ce le poate aduce o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei. Mai mult, pe 1, 7, 8 ÅŸi 15 martie cei ce vor să participe la concurs se pot lăsa fotografiaÅ£i chiar în mall de către fotograful PloieÅŸti Shopping City.

 

—————————————————————————————————————————————————–

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Poster - campanie voucher cadou

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.