Marketing online vs marketing offline

In prezent exista multiple variante de a promova afacerea voastra, insa este in permanenta o „batalie” intre marketingul online si marketingul offline. Marketingul va permite sa construiti in timp recunoasterea brandului oferindu-va instrumentele necesare pentru a mentine o baza de clienti si de a atrage altii noi.

  • Marketingul offline

Acest tip de marketing cuprinde o serie de modalitati de promovare, de la publicitatea traditionala prin imprimare, de la anunturi de radio si TV si pana la crearea de retele. Pentru o persoana cu o mentalitate traditionala este mult mai usor sa observe publicitatea offline, spre deosebire de cea online.

In cadrul marketingului offline se regasesc si publicitatea pe materiale printate, care este privita ca o modalitate traditionala de atragere de noi clienti. Pot fi achizitionate diverse anunturi in ziare si reviste, atat la nivel local cat si la nivel national, in functie de bugetul care este alocat pentru acest aspect.

Cartile de vizita, pliantele si brosurile sunt modalitati foarte eficiente de a promova o companie deoarece au un impact imediat cu design-ul, logo-ul si intreg continutul.

  • Marketingul online

Datorita faptului ca tot mai multe persoane utilizeaza internetul, marketingul online s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Exista si aici numeroase modalitati de promovare, de la crearea unui website, si pana la folosirea publicitatii platite si a retelelor de socializare.

Tipografia Digitala ITIP va sta la dispozitie cu diverse servicii publicitare Cluj pentru a face cunoscuta compania voastra si pentru a intipari brandul in mintea consumatorilor.

Comentarile sunt inchise