Marirea sanilor cu implanturi cu silicon te ajuta sa ai un bust mai generos

Implanturile cu silicon contribuie la marirea sanilor taiIn ultimii ani tot mai multe femei apeleaza la metode de infrumusetare a corpului. De cele mai multe ori acestea recurg la operatii de marire de sani prin silicon. Dintotdeauna sanii au fost una din cele mai atractive parti feminine. In ultimii multi ani s-au promovat si discutat foarte mult doamnele de cele mai multe ori vedete sau personalitati publice feminine care au avut succes in urma unei operatii cu implanturi cu silicon.

Fiind influentate de acest trend tot mai multe femeie recurg la astfel de operatii cu implant cu silicon pentru a se simti mai atractive si pentru a avea mai multa incredere in propria persoana. Implanturile cu silicon sunt cele mai populare operatii prin care doamnele sau domnisoarele recurg pentru a-si mari sanii.  Implanturile cu silicon pot produce atat o marire a sanilor cat si o modificare a formei acestora. In cazuri mai rare, femeile apeleaza la implanturile mamare cu silicon pentru a-si corecta asimetrii mamare, ptoza sau unele sechele.

Implanturile cu silicon contribuie la marirea sanilor tai

Implanturile cu silicon contribuie la marirea sanilor taiMarirea sanilor prin implanturile cu silicon se poate face la cabinetul Dr Jecan ce este cunoscut pentru experienta si expertiza sa in operatiile estetice. Fa-ti o operatie cu implant cu silicon pentru marirea sanilor tai si vei avea mai multa incredere in propria persoana. Durata operatiei cu implant cu silicon variaza intre 1,5 si 2,5 ore si se face de cele mai multe ori sub anestezie generala. In anumite situatii, se poate opta si pentru anestezii locale cu sedare intra-venoasa. Dupa interventie, pacienta va trebui sa stea internata 1 zi sau, in anumite situatii, poate fi externata in seara aceleasi zi in care s-a facut operatia.

Riscurile unei operatii de marire de sani sunt reprezentate de contracturi musculare ce sunt de fapt niste capsule aparute in jurul implantului. Un astfel de efect secundar tine mai mult de reactia pacientei si nu de operatia in sine.

In situatia in care decideti ca doriti sa faceti o operatie de marire sani la Dr Jecan puteti vizita site-ul cu acelasi nume sau sa sunati la nr de telefon: 0728 233 322.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.