Marirea gambelor cu implanturi de silicon

Marirea gambelor cu implanturi de silicon

Marirea gambelor cu implanturi de silicon este o interventie de chirurgie estetica care imbunatateste aspectul gambelor, creand un aspect mai bine proportionat.

Implanturile raman singura solutie acceptata ca fiind de cea mai lunga durata si eficienta. Desi este o operatie mai rara ca cea de sani si putin mai dureroasa, rezultatele sunt mult mai stabile.

Zona anatomica in care se pun implanturile de gamba nu creeaza presiune pe ele, forma alungita impiedica rotatia, riscul deplasarii implantului – o data vindecata zona operatia – este mult mai mic, contractia capsulara extrem de rara si toate astea impreuna fac sa nu fie necesara schimbarea lor decat exceptional, deci vorbim aici si de un cost effective.

Despre interventia chirurgicala marirea gambelor

Incizia are 4-5 cm si se pozitioneaza in pliul de flexie din spatele genunchiului pentru a fi camuflata de reliefurile naturale ale regiunii. Implantul se plaseaza la suprafata compartimentului muscular posterior al gambei, de obicei in partea mediala. In cazul in care pacientul doreste o gamba cu dimensiuni mari se va introduce un implant si in partea laterala.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.