Maine, 18 septembrie, deschidem portile targului Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, editia a XIV-a

Maine, 18 septembrie 2014, are loc deschiderea celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din Romania. Va asteptam la Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare in perioada 18 – 21 septembrie, in Parcul Tineretului din Bucuresti, intrarea dinspre Metrou Tineretului (intrarea Sincai).

Vizitatorii vor avea ocazia sa se plimbe, sa cantareasca si sa aleaga dintre miile de scule de pescuit puse la dispozitie de firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii. In plus, ca la orice editie pe final de sezon, nu vor lipsi ofertele speciale si lichidarile de stocuri.

Cativa expozanti au divulgat deja o parte din secretele lor. Astfel, MIM TEAM garanteaza ca toate preturile din stand vor fi reduse fata de preturile recomandate, iar in standul CLAUMAR PESCAR, vizitatorii vor putea profita de reduceri de pana la 20% la produsele selectionate, distribuite de GIVADI Romania.

ENERGOFISH vine in sprijinul tuturor pescarilor, fie ei experimentati sau la inceput de drum, returnand costul biletului de intrare, la cumparaturi de peste 100 de lei pe bon. Asadar, targul de toamna este prilejul perfect pentru completarea trusei de pescuit pe final de sezon, la preturi avantajoase.

Doar la Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare veti avea parte de 3 piscine pentru demonstratiile realizate de pescari premiati in campionate nationale si internationale, numeroase premii la tombola targului, oferte special concepute pentru acest eveniment si mii de scule si articole de pescuit, toate intr-un singur loc.

Targul se desfasoara de joi, 18 septembrie 2014, pana duminica, 21 septembrie 2014, intre orele 10:00 – 18:00. Pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care nu s-au scumpit si si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit), revista numarul 1 de pescuit din România!

 

Pentru mai multe detalii despre Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, va rog contactati pe:

 

Andreea Papureanu

Director Eveniment

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Mobil – 0729 199 353

E-mail – andreea.papureanu@picnicmedia.ro

www.expoaventuri.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.