Magazinul online Led-Zone va ofera o varietate de benzi leduri de interior si exterior!

In magazinul online Led-Zone aveti oportunitatea de a alege cea mai performana banda cu leduri pe care sa o folositi la amenajarea interioara sau exterioara a locuintei dumneavoastra. Banda led este una dintre piesele de rezistenta a noii tehnologii economice, cu ajutorul ei nu numai ca veti economisi semnificante valori ale consumului de energie electrica, ci veti adapta locuinta unui ambient relaxant, linistitor si confortabil pentru toata familia! Led-Zone este locul in care veti gasi performanta banda cu leduri de tipul RGB – multicolore sau clasica banda led intr-o singura nuanta!

Caracteristicile detinute de banda cu leduri multicolora

Acest tip de banda led poate fi folosit pentru iluminatul in spatiile exterioare, cat si pentru cel in zonele interioare ale locuintei, creand un ambient placut, vesel si multicolor. Benzile led sunt foarte usor de montat avand ca sursa de fixare banda adeziva care va oferi statornicie si durabilitate. Unghiul de lumina este de 120 de grade, iar puterea pe metru liniar se calculeaza in 11W/ 1080Lm ceea ce reprezinta un real avantaj pentru dumneavoastra.

Cumparand de la Led-Zone aveti 2 ani garantie la banda cu led pe care o veti achizitiona, iar in situatia in care va exista anumit tip de defectiuni, puteti solicita serviciul de reparatii sau cel de reinlocuirea a produselui achizitionat din acest magazin online.

Avantajele pe care le ofera banda cu leduri!

Consumul redus de energie, durata de functionare de peste 50.000 de ore, protectie la umiditate si jocul de culori programat sunt principalele avantaje de care dispun bezile leduri furnizate de Led Zone! Pentru a beneficia de toate aceste privilegii, puteti opta pentru achizitionare unor benzi leduri prin serviciul online.

Astfel, pe langa aceste avantaje veti economisi timp si energie, solicitand comanda direct din fata calculatorului si priminand coletul la domiciliu. Led Zone stie cum sa isi multumeasca clientii care fac alegeri inteligente!

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.