Magazinul Acado.ro prezinta tendintele in materie de rujuri mate

Rujurile mate trebuie alese in functie de nuanta tenului. Daca intrati intr-un magazin sa alegeti un anumit ruj mat, veti vedea ca va veti simti coplesite de zecile de alternative pe care le veti avea la indemana. Avand atatea optiuni, alegerea va fi destul de greu de facut.

In primul rand, trebuie sa aveti in vedere ca rujul pe care il veti alege sa se potriveasca foarte bine tenului vostru. Rujurile inchise se potrivesc nuantelor deschise ale tenululi, in timp ce acelea mai deschise, solare, se adapteaza mult mai facil tenului inchis, masliniu.

Un ruj mat de calitate achizitionat din catalogul magazinului online http://www.acado.ro/cosmetice/rujuri este detaliul care completeaza foarte bine tinuta unor femei.

Multe femei au o relatie de iubire sau de de ura cu un anumit ruj mat, fie el rosu, mov sau chiar nude. In magazin il veti testa, iar cand veti ajunge acasa, veti constata ca acesta nu este chiar ce v-ati dorit. Daca veti face acest lucru, veti constata ca acest ruj mat nu va fi pe placul vostru. S-ar putea sa va treziti ca ati aruncat banii pe fereastra.

Ce trebuie sa stiti cand alegeti un ruj mat?
Atunci cand veti alege un ruj, cel mai bine ar fi sa optati pentru unul cu un ton sau cu doua mai deschis sau inchis decat nuanta buzelor voastre. Pentru a testa acest ruj, tot ce va trebui sa faceti va fi sa il folositi doar pe o singura buza si apoi sa priviti in oglinda. Daca respecta regula, atunci acest ruj este alegerea perfecta pentru voi.

Daca nu va veti dori sa testati acest ruj mat direct pe buze, puteti sa-l aplicati pe buricul degetului pentru a va face o parere despre acesta. Machiajul buzelor cu niste rujuri mate profesionale te va face sa iesi din banal.

Veti reusi sa celebrati culorile, exact ca in cazul manichiurii.
Puteti opta pentru niste rujuri mate accesibile din magazinul Acado ce pot fi aplicate fara probleme. Daca va veti sa creati un efect al unor buze carnoase si voluptoase, puteti aplica deasupra rujului un strat subtire de gloss.

Comentarile sunt inchise