Locuri de Munca Instalatori Sanitari in Bucuresti – Criss Instal Solutions

Loc de munca instalator

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare specializata in executarea lucrarilor de instalatii pentru constructii civile si comerciale, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu.

Personalul este  tanar, competent si  format din instalatori si electricieni cu un grad ridicat de profesionalism in executarea lucrarilor si cu o experiența practica de peste 8 ani in domeniu.

Cea mai mare provocare a anului 2018 este sa gaseasca forta de munca calificata in domeniul instalatiilor.

Drept urmare aceasta ofera pachete salariale competitive si beneficii extra, cu speranta ca se vor gasi tineri doritori care sa isi doreasca sa invete o meserie aparent „pe cale de disparitie”.

Principala activitate a noilor angajati consta in realizarea si montarea instalatiilor sanitare si termice pentru apartamente noi, asa cum se observa din imagini:

firma de instalatii sanitare

Cum ti se pare? Sa iti spun eu: Simplu si usor! Nu este foarte greu de invatat o astfel de „meserie de aur”. Alaturi de echipa Criss Instal, din Bucuresti, poti castiga un salariu decent si invata o meserie cu care vei ramane toata viata.

loc de munca instalator

Asadar, daca esti la inceput de cariera si ai putina experienta sau esti deja un Guru care a speriat instalatiile, atunci te asteptam in echipa noastra. Hai la interviu de azi!

Daca totusi nu iti doresti sa muncesti, dar stii pe cineva caruia i s-ar potrivi sau care cauta un loc de munca instalator si care sa nu se teama atunci cand are de realizat, reparat sau modificat instalatii vechi sau noi, da-ne de stire.

Vom fi foarte bucurosi!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.