Livrare in 24h pentru usile Porta SAVOY – Eurousi Cluj

Amenajarea rapida si eficienta a spatiilor interioare este o necesitate, de aceea este extrem de important ca lucrarile de renovare sa se efectueze cat mai urgent, iar mobilierul sau usile de interior sa fie livrate intr-un timp cat mai scurt. In general, livrarea usilor poate dura o perioada mai indelungata (intre 6 – 8 saptamani, de obicei), in functie de producator, de modelul ales sau de culorile disponibile, lucru ce poate reprezenta un impediment pentru multe persoane care isi doresc o amenajare rapida a locuintei.

Compania Eurousi Cluj este distribuitor autorizat al usilor din gama Porta Doors, Invado si DRE, toate aceste tipuri de usi provenind de la producatori de renume mondial, ce ofera produse premium, de calitate superioara. Pe langa usile pe care le pune la dispozitie, Eurousi ofera pentru modelul Porta SAVOY livrare in 24h, precum si un maner Ambra cadou la fiecare set de usa cumparat. Modelul de usi albe Porta SAVOY este un model clasic de usi Porta Doors, fiind o colectie clasica intr-o varianta noua, pentru gusturi rafinate. Rama si miezul canaturilor de usa sunt acoperite pe ambele fete cu placi profilate de HDF, iar coloristica modelelor se armonizeaza cu intregul interior.

Usile albe de interior, eleganta si simplitate

Indiferent de piesele de mobilier, de stilul sau de cromatica acestora, usile albe vor putea fi asortate foarte usor. Culoarea alba a usilor nu trebuie sa creeze probleme in ceea ce priveste amenajarea interioara a locuintei deoarece acestea pot fi integrate cu usurinta in decor fie ca peretii sunt vopsiti albi sau in culori puternice. Desi culorea alba a usilor de interior poate fi destul de sensibila, acestea se potrivesc de minune indiferent de stilul de amenajare al locuinte, fiind potrivite atat pentru un decor minimalist, cat si pentru locuintele in care predomina un stil clasic si sobru.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.