Lipsa de personal din Romania – Multi Professional Solutions

In momentul actual, Romania se afla intr-o criza de muncitori in diferite sectoare. De aceea, tot mai multi angajatori apeleaza la firmele de recrutare pentru a le furniza muncitori calificati din diferite tari.

Una dintre cele mai bune companii de recrutare muncitori este Multi Professional Solutions care recruteaza si plaseaza personal calificat si necalificat din Asia in diferite domenii de activitate precum constructii, restaurant, agricultura, wellness, productie sau auto.

Datorita experientei pe care o au in domeniul recrutarilor, specialistii HR de la Multi Professional Solutions cunosc specificul fiecarei tari, abilitatile si caracteristicile muncitorilor si va pot oferi cea mai potrivita solutie pentru nevoile angajatorilor. Firma de recrutare se ocupa de toate documentele necesare pentru serviciul de imigrare, obtinerea de vize de sedere, avize de munca, premise de sedere, dar si de consilierea cetatenilor straini in vedere integrarii in societatea romaneasca.

Pentru cazurile in care angajatorii nu rezoneaza cu angajatii recrutati de cei de la Multi Professional Solutions, specialistii vor inlocui persoana asa incat legatura dintre angajat si angajator sa fie una buna, beneficiind amandoi de avantajele acestei relatii.

Daca ai nevoie de angajati si iti este aproape imposibil sa-I gasesti, apeleaza cu incredere la firma de recrutare Multi Professional Solutions.

Se vor ocupa ei de tot, iar tu vrei primi angajatii de care ai nevoie!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.