Liftingul de coapse – fara piele care atarna in zona coapselor!

Liftingul de coapse

Liftingul de coapse este procedura de electie in cazul pacientelor cu pliuri tegumentare voluminoase localizate la nivelul fetei interne a coapselor. Aceasta interventie chirurgicala este recomandata pacientelor care au slabit mult intr-o perioada rapida de timp, precum si acelora care din considerente genetice au aceste falduri tegumentare inestetice la nivelul copselor.

Operatia necesita anestezie generala si se poate combina cu lifting-ul altor zone, cu lipectomia sau lipoaspiratia.

Liftingul coapselor poate fi efectuat din mai multe motive. Daca iti doresti doar un pic de conturare a formei coapselor poti avea nevoie doar de liposucţie, in schimb daca ai pierdut in greutate şi ai exces de piele sau nu mai esti la prima tinerete, iar pielea ta este mai moale şi lasata atunci poti beneficia de liftingul de coapse.

Cat dureaza recuperarea?

Recuperarea dupa operatie se face in 12-14 zile, interval pana la care majoritatea firelor de sutura vor fi scoase. Dupa aceasta perioada pacientul va putea spala zona cu apa calduta si sapun fara sa grabeasca indepartarea eventualelor cruste.

Dupa ce toate crustele au cazut se pot folosi produsele de modelare cicatriceala, cu aplicatie a la long. Eforturile fizice mai intense, daca este cazul, pot fi reluate dupa 5-6 saptamani. Este foarte important ca pacientul sa respecte indicatia de a purta garmentul elastic 2 luni postoperator.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.