Last minute Bulgaria, prin Travel Idea

Bulgaria este o destinatie de vacanta preferata de tot mai multi turisti intrucat amenajarile de-a lungul plajelor insorite, cu nisip fin ca de aur invita la petrecerea unei vacante care va fi cu adevarat reusite.

Deja devenit celebru, litoralul bulgaresc te ademeneste si pentru serviciile sale la standarde ridicate si preturi de nerefuzat ceea ce ne-a determinat sa introducem in ofertele noastre de vacanta si aceasta destinatie.

Acceseaza site-ul nostru si alegeti vacanta

Intra pe Travel Idea si alege-ti vacanta mai ales ca poti opta si pentru last minute Bulgaria in avantajul tau.

Travel Idea iti pregateste in permanenta pachete turistice deosebit de interesante atat datorita itinerariului pe care il poti parcurge explorand frumosul si senzationalul cat si datorita conditiilor de cazare oferire de hotelierii cu care avem colaborari stranse.

Poti beneficia de aceste colaborari speciale, alegand vacanta pe site-ul nostru, noutatile intampinindu-te la tot pasul.

Tara vecina, situata la sud de Dunare iti ofera ospitalitate alaturi de servicii la standard european si vei avea uneori prilejul sa te simti ca acasa fiindca meniurile la unele restaurante sunt in limba romana iar ospatarii te intampina zambitori vorbind romaneste.

Deasemeni in unele locuri publice ai prilejul sa citesti sau sa primesti informatii de interes, in limba romana ceea ce te face sa fii mai degajat.

Iti propunem last minute Bulgaria pentru ca avantajele nu mai contenesc incepand cu pretul deosebit de prietenos, continuand cu atractiile minunate si deloc de uitat serviciile si cazarea.

Resorturile sunt de 4 si 5 stele avand camere moderne cu multiple facilitati inclusiv pentu copii astfel ca poti numi oferta last minute Bulgaria, oferta de vacanta a familiei tale.

Vacanta last minute in Bulgaria

Poti beneficia de diferite tipuri de turism din oferta noastra fiind nelipsite incursiunile in care ai prilejul  sa vizitezi marile orase si obiective turistice parcurgand adevarate itinerarii istorice cum ar fi orasul medieval Veliko Tarnovo traind momente in care simti ca ai pasit inapoi cu multe secole. Sau ai posibilitate asa alegi plaja insorita sau partiile de ski din zonele montane.

Gradina botanica cu plante unice te astepata la Balcic unde ai prilejul de a vizita si Catedrala Ortodoxa Medievala iar nu departe te vei putea plasa in fascinanta lume aristocrata care odinioara era la Palatul Regina Maria, construit in cinstea sa, acum devenit muzeu .

Am putea spune ca vacanta last minute Bulgaria cu Travel Idea te implineste pe deplin fiindca nu-ti lipseste nimic si te vei bucura de munte, de mare si soare, nisipul de aur, gradini incarcate de culoare iar vestigiile  iti vor readuce parfumul vremurilor apuse.

Un alt avantaj pentru care sa alegi Bulgaria ca destinatie de vacanta este acela ca se ajunge terestru, cu usurinta si indiferent din ce colt al tarii pleci, iti vei incepe vacanta de vis in foarte scurt timp fiind beneficiarul pachetelor turistice pe care Travel Idea ti le pune la dispozitie.

 In aceasta vacanta, zilele vor trece foarte repede pentru ca vei fi captat mereu de atractiile turistice si nici nu vei realiza cand aceasta se apropie de sfarsit.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.