LAPP – o companie. Un logo – international

LAPP simplifica si unifica identitatea sa globala: peste 40.000 de produse standard, 3770 de angajati, 39 de subsidiare, 17 fabrici, 8 branduri si un singur logo!

LAPP isi dezvolta brandul. Folosind numele LAPP subliniem alinierea noastra internationala si pozitionarea noastra drept un lider al solutiilor de conectare. In viitor, filialele si departamentele nationale vor functiona toate sub denumirea LAPP fara alte adaugiri. Alte denumiri cum ar fi „Kabel”, „Cable” sau „Cablo”, care au fost folosite in multe tari, vor disparea. Mesajul este clar – un nume si un logo pentru intreaga companie, oferind clientilor nostri acelasi serviciu remarcabil in orice moment, oriunde s-ar afla. In viitor, numele familiei va reprezenta valorile fundamentale ale companiei – in timp ce ne concentram pe succes, pe clienti, inovare si familie.

„Acum este momentul potrivit pentru a avea o denumire uniforma in intreaga lume si un logo pentru a lega totul impreuna”, explica presedintele Andreas Lapp. „In aceste zile, nu mai este atat de important in ce tara clientii nostri cumpara produsele LAPP sau unde sunt livrate – am lucrat mult timp ca o echipa internationala. Este o progresie logica pentru ca identitatea noastra externa sa reflecte acest lucru. Si mai mult: exact ceea ce asteapta clientii nostri „, continua Andreas Lapp.

Despre LAPP Group
Cu sediul central in Stuttgart, Germania, LAPP Group este lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. In prezent, compania numara 3.770 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori. Piata principala a Grupului o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic, dar produsele LAPP pot fi gasite intr-o gama larga de aplicatii, precum petrol si gaze, industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, energie solara.

Despre LAPP Romania
LAPP  Romania activeaza pe piata din 2013, oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.
De asemenea, LAPP Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Ne puteti contacta pe www.lappkabel.ro, sectiunea „Contact„, pe e-mail : „sales@lappkabel.ro” sau telefonic la numarul +4 021 310 09 61 .

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.