Lapp Group isi extinde prezenta globala: o noua subsidiara in Australia

Lapp Group, lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri si accesorii pentru cabluri, a intrat intr-un parteneriat in Australia cu compania New Zealand ECS. Lapp Australia ofera in prezent intreaga gama de produse Lapp, local.

Sediul companiei a fost deschis pe 1 februarie 2018 in East Creek, Sydney, si se mandreste cu trei sferturi de acri de teren. Potrivit Terence Rayner, Managing Director al Lapp Australia, noua companie va stabili noi repere pentru servicii si industrie pe piata australiana. Alaturi de un inventar onshore mare de peste 1.000 de serii de produse, clientii au, de asemenea, acces direct la peste 40.000 de produse standard din gama de produse Lapp Group, reprezentand o oferta atragatoare pentru clientii globali activi pe piata australiana. Serviciul si calitatea pe care le-au asteptat de la Lapp sunt acum disponibile si in Australia.

Pentru Lapp, piata australiana este una foarte interesanta. Potrivit lui Alexander Lapp, care este responsabil pentru e-business si digitalizare in cadrul companiei nemtesti, investitiile oferite de familiile Lapp si Rayner din Australia reprezinta un vot clar de incredere in industria locala. „Cererea de solutii de automatizare industriala va creste puternic in Australia. Vedem aici oportunitati excelente „, spune Alexander Lapp. Potrivit previziunilor, piata de automatizare din Australia urmeaza sa creasca la peste 280 de miliarde de euro pana in 2024. „Datorita relatiei de durata si de succes pe care o avem cu familia Rayner, putem servi acum clientii din Australia impreuna”, subliniaza Alexander Lapp.

ECS este un important furnizor de produse electronice si de automatizare in Noua Zeelanda. Doua generatii ale familiei Rayner activeaza in prezent in cadrul companiei, fondata in 1983. ECS a inceput prin proiectarea si fabricarea de masini automate pentru o varietate de sectoare, inclusiv sisteme de productie pentru industria laptelui si a constructiilor. Nevoia companiei pentru cabluri si produse i-a indreptat catre Lapp, de la care a cumparat articole pentru productia proprie inca de atunci. ECS a reprezentat Lapp si a vinde produse Lapp in Noua Zeelanda de peste 30 de ani.

 

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.

 

În prezent, compania numară 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.

 

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesati site-ul Lapp Kabel Romania: www.lappkabel.ro

 

Cabluri, presetupe, conectori sau conductori? Acestea sunt disponibile în doar cateva secunde la Lapp Kabel ! Configuratorul este disponibil atat pe website, cat și pe tableta și telefoane mobile. Alegerea produsului potrivit este simplă și rapidă cu Lapp Kabel România!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.