LAPP achizitioneaza partenerul elvetian Volland

 

Fondatorul companiei, Rudolf Volland si directorul general, Reto Volland, au semnat contractul de achizitie cu Andreas Lapp, presedintele Consiliului LAPP Holding si cu Matthias Lapp, CEO al LAPP pentru America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, la Rümlang in Iulie 2018.

Andreas Lapp este foarte multumit: „Acest pas este rezultatul unui parteneriat de succes pe termen lung si al unor filozofii corporatiste compatibile. Acest lucru va ajuta LAPP sa isi dezvolte prezenta pe piata elvetiana si sa ofere un serviciu mai bun si mai uniform pentru clientii din Elvetia, dar si din intreaga lume „.

Volland AG, cu sediul in Rümlang, a fost unul dintre partenerii de distributie ai LAPP de la infiintarea companiei in 1960, devenind primul distribuitor international LAPP. Compania elvetiana este un furnizor de sisteme de tehnologie prin cablu, iar in prezent are 35 de angajati. Reto Volland, care a fost director general al Volland AG timp de 32 de ani, va continua sa conduca noua companie LAPP.

Fondatorul companiei si presedintele consiliului de administratie, Rudolf Volland, a declarat: „Scopul nostru, dupa doar sase decenii in afaceri, este de a ne asigura ca Volland AG are un viitor sigur si inovator. Dorim sa mentinem increderea clientilor nostri si a tuturor angajatilor, sa obtinem cote de piata suplimentare si sa transformam Volland AG intr-o companie LAPP in Elvetia. Restructurarea va fi rapida pentru a asigura continuitate si noi perspective pentru viitor „.

Matthias Lapp, CEO al LAPP pentru America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, considera ca achizitia este un pas important pentru companie: „Elvetia a fost intotdeauna o piata importanta pentru noi. Ne-am unit fortele cu Volland cu aproape sase decenii in urma si am vazut atat de mult succes aici. Acum este momentul potrivit pentru a face urmatorul pas.”

 Despre LAPP:

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, LAPP este furnizor lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. Portofoliul companiei include cabluri standard si foarte flexibile, conectori industriali, solutii personalizate, tehnologie de automatizare si solutii de cablare a robotilor industriali pentru fabricile viitorului, precum si accesorii tehnice. Piata principala o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic.

In prezent, compania numara 3770 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 40 de filiale si 100 parteneri distribuitori.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul LAPP Romania: www.lappkabel.ro

Volland AG

Ca furnizor elvetian de produse electrice pentru producatorii industriali bine-cunoscuti, Volland se bazeaza pe experienta sa de aproape 60 de ani pentru a intelege de ce anume are nevoie piata moderna. Livrarea rapida  si gama larga de servicii (ridicarea si preasamblarea cablurilor gata facute) il fac un partener atragator. Pentru Volland AG, „tehnologie sistematica pentru cabluri” inseamna a actiona ca un magazin unic pentru a oferi clientilor o gama completa si orientata spre viitor a produselor electrice.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.