Lantisorul suzeta personalizata pentru copilul tau

Din totdeauna, bebelusii tin in gura o suzeta. Adesea, bebelusii scapa pe jos sau scuipa tetina si mamei ii ia o multime de timp sa efectueze aceeasi actiune de fiecare data, si anume, de a steriliza suzeta. Ei bine, dar daca se intampla sa scape  suzeta pe strada? Copilul niciodata nu isi abandoneaza  suzeta, iar mama nu va putea sa ii inapoieze suzeta nesterilizata. Pentru a evita astfel de incidente neplacute atat pentru mama cat si pentru bebelusi,  este necesar sa ataseze la hainele copilului, sau la landou, o suzeta legata cu un snur, pentru a fi pastrata in conditii de siguranta. Insa acest lucru nu va fi chiar atat de estetic, mai ales atunci cand mergi la plimbare cu copilul.

lant suzeta

Astazi, poti gasi in magazinele pentru bebelusi sau chiar in farmacii, suzete cu lantisoare personalizate care sunt realizate din materiale de inalta calitate. Lantisoarele personalizate sunt realizate din bile colorate si imprimate cu numele copilului. Pe acest snur mai poate fi amplasata si o jucarie, care va deveni la un moment dat, cel mai bun prieten al copilului. La unul dintre capetele lantului se ataseaza suzeta, iar la celalalt capat exista un dispizitiv de prindere. Cu ajutorul acestui lant personalizat, suzeta nu va mai cadea pe jos, iar mama nu va mai sta cu grija pentru a observa la timp  atunci copilul o pierde.

Poti cumpara un lantisor suzeta personalizat si il poti oferi cadou unui nou-nascut, deoarece acesta este nu numai un cadou original, ci si foarte practic. Pentru a te asigura ca darul tau pentru copilul nou-nascut va fi folosit si nu uitat in dulap, ar fi frumos sa fie personalizat. Daca stii numele copilului, poti sa-i dai un accesoriu personal. De asemenea, il poti completa cu data nasterii, greutatea si inaltimea copilului. Apoi, acest cadou pentru copil va ramane, fara indoiala, o amintire de lunga durata. Lantisorul cu numele titularului pe snur, poate fi daruit cu orice ocazie, acesta fiind cadoul perfect pentru nasterea unui copil, un cadou minunat pentru botez, o petrecere de ziua de nastere, pentru prima luna sau doua, trei luni. In orice caz, va ramane o amintire pentru o viata.

Suportul suzetei este fixat in siguranta la carucior sau la hainele bebelusului, cu ajutorul unei cleme puternice. Bilele sunt din lemn natural iar vopselele sunt ecologice, sigure moistureproof pe baza de apa, care sunt autorizate sa fie folosite pentru acoperirea jucariilor pentru copii sau a diferitelor produsele alimentare. Accesoriile nominale pentru copii, sunt asamblate pe un cablu de poliester fiabil, care asigura durabilitatea produsului. Nodurile sunt lipite in mod fiabil la temperatura  ridicata. Copilul nu va putea rupe cablul sau dezasambla accesoriul personal sub nicio forma.

Poti sa comanzi aceste lantisoare suzeta personalizate, atat pentru bebelusi cat si pentru copiii mai mari. Acesta poate fi un breloc cu margele personalizate, sau chiar un snur mobil pentru carucior sau patut. Poti da copilului tau o suzeta personala, iar daca are atasata si o jucarie, ii va trezi interesul pentru joaca. Toate acestea pot fi comandate pe site-ul www.iaia.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.