Lansare site nou Colors in Projects

Toamna se numără bobocii, spune o vorba din popor, însă la Colors in Projects se numără proiectele. Astfel vă anunțăm bucuroși că am lansat cu surle și trâmbițe noul nostru site: www.colorsinprojects.ro.

L-am pregătit cu mare grijă pentru participanții la sesiunile noastre de training, acum având ocazia să se delecteze cu descrieri detaliate despre cursurile noastre, să își verifice cunoștințele cu ajutorul testelor online pe care le punem la dispoziție sau să acceseze instant calendarul pentru a fi la curent cu datele sesiunilor deschise.

Mândria noastră sunt trainerii, pe care de astăzi îi puteți cunoaște pe pagina dedicată lor, tocmai pentru a fi siguri că ați făcut alegerea cea mai bună.

Surpriza site-ului este blog-ul, unde Gogu vă va informa periodic cu noutăți din managementul de proiect sau vă va amuza cu problemele și dilemele sale, însă mereu atent la cerințele voastre.

Și pentru că la casă nouă se vine întotdeauna cu cadouri, noi schimbăm regula și vă oferim cadou 3 premii în valoare de 150€ fiecare, premiu ce constă în taxa de participare la workshop-ul: Project Management: Learning by having Fun.

Ce trebuie să faceți? Să participați la concursul nostru și să îndepliniți cele 3 condiții. J Noi suntem nerăbdători să vă citim răspunsurile și să vă premiem.

Haideți să ne bucurăm împreună de un început frumos!

 

Echipa Colors in Projects

www.colorsinprojects.ro

training@colorsinprojects.ro

Comentarile sunt inchise