Lansare de carte ”Ghidul bobocului Vegan” de Enikö Pal – la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chisinau

Lansare de carte ”Ghidul bobocului Vegan”, scrisă de Enikö Pal. Evenimentul are loc în data de 31 Mai 2019, începând cu ora 17.00 în incinta Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu”, Bulevardul Ștefan cel Mare Nr. 148, Chișinău.

Scurtă descriere a cărții

Cartea ”Ghidul bobocului Vegan” scrisă de Enikö Pal, vine în întâmpinarea oamenilor ce doresc să afle mai multe despre ceea ce înseamnă a fi vegan și despre moduri în care își pot îmbunătăți alegerile alimentare pentru a putea să își îmbunătățească sau mențină starea de sănătate. Această carte însumează toate noțiunile necesare unui vegan începător și răspunde majorității întrebărilor pe care un om le poate avea față de ce înseamnă veganismul ca mișcare, ca stil alimentar, ca stil de viață.

Acest ghid arată ce înseamnă să duci o viaţă sănătoasă şi ce este fericirea. Totul începe cu tine şi familia ta, cu ceea ce decizi să serveşti la cină. În acest ghid vezi cum te afectează alegerile uzuale şi ce poţi face pentru a te bucura mai mult timp de o viaţă sănătoasă alături de cei dragi. În acest proces de învăţare descoperi o lume nouă plină de compasiune şi grijă faţă de tot ceea ce are viaţă.

Ce putem afla acum despre autor?

Enikö Pal este nutriționistă vegană şi nutriţionistă pentru sportivi. Este vegană de mai bine de 13 ani, a studiat în domeniul nutriţiei şi a aplicat tot ceea ce se află scris în cartea „Ghidul bobocului Vegan”, carte ce a văzut lumina tiparului în Decembrie 2018. Enikö doreşte să contribuie la o lume mai bună promovând compasiunea, grija faţă de mediu și animalele necuvântătoare. Se implică în diferite acţiuni de voluntariat al căror scop este ajutorarea persoanelor aflate în nevoie sau acţiuni de voluntariat unde se dorește schimbarea în bine a mediului înconjurător.

 

Enikö Pal, ”Ghidul bobocului vegan” – Iași, Editura Rotipo, 2018, ISBN 978-606-8907-42-0

 

Legături utile

Facebook                     https://www.facebook.com/GhidulBoboculuiVegan/

Website                        https://enikopal.com

Biblioteca Municipala “B.P.Hasdeu”: www.hasdeu.md

 

Contact

Ionuț Verzea

Telefon  +4 0745.582.826

Email     ionut.verzea@gmail.com

 

 

Carte ”Ghidul bobocului Vegan” scrisă de Eniko Pal

Poster lansare de carte ”Ghidul bobocului Vegan” scrisa de Enikö Pal

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.