Lansare AXA Homes – Proiect de case dezvoltat de AXA Invest

Cu 15 ani de experienta in domeniul constructiilor si un proiect residential de succes in portofoliu, dezvoltatorul AXA Invest  propune proiectul de case AXA Homes.

Adresat celor care doresc spatiul, confortul si intimitatea unei case, AXA Homes este un proiect evidentiat prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari. Amplasate in Corbeanca, casele de tip duplex beneficiaza de suprafete mai mult decat generoase, teren si curti amenajate, finisaje premium, atent selectionate, oferind astfel un raport calitate-pret excellent. Compartimentarile au fost gandite astfel incat sa permita suficiente spatii practice sau pentru depozitare, cat si suprafete utile destinate relaxarii sau utilizarii uzuale. Situate in zona verde, langa padure si lac, beneficiaza de toate facilitatile zonei (gradinita, scoli, farmacii, supermarket, banci, etc) si au un acces facil catre mijloacele de transport in comun.

In complexul AXA Homes, pe langa amprenta calitatii adusa sistemului constructiv (structura din beton, pe cadre, inchideri si compartimentari zidarie Porotherm, instalatii apa-incalzire teava cupru, etc), constructorul da o atentie deosebita si finisajelor interioare. Astfel, viitorii proprietari se pot bucura de pardoseli din piatra naturala Vratza, obiecte sanitare Porcelanosa, radiatoare Kermi si port-prosop Vogel&Noot, placari triplu stratificat stejar tip dusumea, usi interior Italia, etc. Terasele sunt din lemn, tamplaria din lemn stratificat, iar pe pereti regasim placari din piatra naturala. Complexul beneficiaza de asemenea de toate utilitatile: electricitate, gaze, put propriu, fosa septica.

 

Proiectul AXA Homes este reprezentat exclusiv de agentia imobiliara Vanzari Dezvoltator.

 

Tipuri de case

Lot 1: Duplex, Regim de inaltime: P+1

Suprafata teren: 889.74 mp

Suprafata construita: 220.26 mp

Suprafata utila: 192.70 mp

Nr. camere: 5

Nr. bai: 3

Parter: living, dinning, bucatarie, baie, hol, camera centrala, vestibl, garderoba, terase

Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si terasa, 2 dormitoare, baie si terasa

Pret 217.000 Euro TVA inclus

 

Lot 2: Regim de inaltime: P+1

Suprafata teren: 500 mp

Suprafata construita: 250 mp

Suprafata utila: 173.50 mp

Nr. camere: 5

Nr. bai: 3

Parter: living, dinning, bucatarie, baie, hol, camera centrala, vestibl, garderoba, terasa

Etaj: dormitor matrimonial cu baie, dressing si terasa, 2 dormitoare, baie si terasa

Pret: 190.500 Euro TVA inclus

 

Despre agentia Vanzari Dezvoltator

Prezenta pe piata imobiliara inca din 2013, agentia Vanzari Dezvoltator este axata pe vanzarea de imobile noi, in zonele centrale si ultra-centrale a capitalei. Serviciile de consultanta imobiliara oferite vin in intampinarea atat a dezvoltatorilor, solutiile oferite incepand cu achizitia terenului, pana la implicarea in strategia de preturi, promovare si vanzare a apartamentelor, cat si in intampinarea clientilor, prin suportul oferit pana la incheierea tranzactiei.

 

Contact Vanzari Dezvoltator:

Cristian Marinoiu – Director Vanzari

Tel.: 0722-400.191

E-mail: office@vanzaridezvoltator.ro

www.vanzaridezvoltator.ro

Comentarile sunt inchise