La Verla Joia Reducerilor bate Black Friday

joia-reducerilor-28-11-13Un furnizor, multe soluții și întotdeauna prețuri bune!

VERLA, furnizor de soluţii pentru publicitate şi decor şi-a obişnuit deja clienţii cu super-oferte în Joia Reducerilor (ultima joi din fiecare luna), însă de data aceasta va întrece orice aşteptări cu surprizele pe care le-a pregătit.

Joia Reducerilor vine cu reduceri substanţiale, de până la 60% la anumite produse, pentru următoarele categorii: utilaje (prese, cuttere), folii de print, tapet printabil, hârtii și filme de print digital, materiale textile, folii magnetice şi materiale de transfer termic.

Fiți cu ochii pe Verla și mâna pe telefon pentru că ziua de joi, 28 noiembrie, este una specială!

Pentru a beneficia de ofertele speciale, accesaţi www.verla.ro, rubrica Promoţii.

Parte a grupului Verla-Axelen, prezentă de aproape 20 de ani pe piață, VERLA s-a remarcat prin grija față de clienți, preocuparea pentru satisfacerea nevoilor acestora prin informare și consiliere, flexibilitate și promptitudine în livrări, toate oferite de o puternică echipă de profesioniști.

VERLA este unul dintre liderii în domeniul importului și distribuției de soluții complete pentru industria publicitară. De la folii adezive pentru reclame de orice fel la sisteme de expunere dintre cele mai inovative, de la echipamente de print la prese pentru transfer termic, întreaga activitate a firmei VERLA se regăsește în sloganul “Un partener, multe soluții!”.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.